Denizli Denizli'den Kısa Kısa

Denizli'den Kısa Kısa

17.10.2017 - 12:16 | Son Güncellenme:

.

Denizliden Kısa Kısa

DENİZLİ (AA) - Denizli Valisi Hasan Karahan, bazı sanayi kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu.

Haberin Devamı

Bozburun Mahallesi'ndeki bir tekstil fabrikasını ziyaret eden Vali Karahan, Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Katrancı ve Başkan Yardımcısı Ozan Katrancı'dan işletme hakkında bilgi aldı.

Tekstilin başkenti olarak bilinen Denizli'nin sanayinin her alanında önemli kuruluşlarıyla ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunduğunu ifade eden Karahan, "İhracatta ilk sekiz içinde yer alan Denizli'de sadece tekstil üretimiyle sınırlı kalmayıp sanayi çeşitliliğinin artırılması hem Denizli hem de ülke ekonomimize önemli katkılar sağlıyor. Müteşebbis Denizlili işadamlarımız sanayinin ve üretimin her alanında ekonomimize önemli katkıda bulunuyor. Verdikleri bu katkı da her yıl artarak devam ediyor. Sanayinin her alanında yer alan sanayicilerimize teşekkür ediyor, işlerinin hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum." dedi.

Haberin Devamı

Vali Karahan, Yenişehir Mahallesi'ndeki mermer işletmesini ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cinkaya ile görüştü, fabrika ve üretim safhaları hakkında bilgi aldı.

- Jandarmaya ziyaret

Denizli Valisi Hasan Karahan, Pamukkale Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapan askerlere görevlerinde başarı ve kolaylık dileyen Vali Karahan, ilçedeki asayiş durumu ve yapılan güvenlik uygulamaları hakkında bilgi aldı.

Karahan, güvenlik güçleriyle bir araya geldiği ziyarette askerlerin sorunlarını dinledi.

- Vali Karahan, Mustafa Kulaklı İlkokulu'nu ziyaret etti

Vali Hasan Karahan, Başkarcı Mahallesi'nde bulunan Mustafa Kulaklı İlkokulu'nda eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Okulu ziyaret eden Karahan, sınıfları dolaşarak öğrencilerin derslerine katıldı, öğrencilerle sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

Vali Karahan, ziyaretinde ayrıca okul yönetimi ve öğretmenlerle de bir araya gelerek sohbet etti.