Denizli Denizli'den Kısa Kısa

Denizli'den Kısa Kısa

15.01.2018 - 16:20 | Son Güncellenme:

.

Denizliden Kısa Kısa

DENİZLİ (AA) - Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de vatandaşların yararlanabileceği yeni sosyal alanlar oluşturduklarını belirtti.

Haberin Devamı

Belediyeden yapılan açıklamada, Çivril'de yapımı süren meydan projesi ile 75. Yıl Parkı ve 23 Nisan Parkı'nın tamamlama aşamasına geldiği bildirildi.

İlçede meydan olarak kullanılan 14 bin metrekare alandaki mevcut öğretmenevinin tadilat yapılarak restoran olarak kullanılmasının amaçlandığı projede, 75. Yıl Parkı'ndaki büfelerin yerine ise modern mimariye sahip kafeterya yapılarak vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasının hedeflendiği ifade edildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan da konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, kentte kişi başına 14 metrekare yeşil alan düştüğünü belirterek, bu rakamın Avrupa standartlarının çok üstünde olduğuna işaret etti.

Denizli merkezde olduğu gibi ilçelerde de vatandaşların yararlanabileceği yeni sosyal alanlar oluşturduklarını dile getiren Zolan, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Çivrilimize hizmet edecek 75. Yıl ve 23 Nisan parklarımızı kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Çocuklarımız, hanım kardeşlerimiz, gençlerimiz burada güzel vakit geçirebilecek. Yenilediğimiz ve daha kapsamlı kullanılabilecek alanlarımız vatandaşlarımıza sosyal anlamda bir alternatif olacak."

- Büyükşehirden sanat müziği konseri

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezi'nde konser verdi.

Şef Ahmet Nuri Çağdaş yönetiminde sahne alan Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla izleyicilerin beğenisini topladı.

Konserde izleyiciler de zaman zaman koroya eşlik etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, konser sonunda yaptığı konuşmayla sanatçılar ve tüm davetlilere teşekkür etti.

Denizli'nin bu yıl yeni bir merkeze kavuşacağına da işaret eden Gökoğlan, "İnşallah bu yıl tamamlayacağımız Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezimizle yeni salon ve sahnelerimize kavuşacağız. Bu güzel gecelerimizi orada siz değerli vatandaşlarımıza sunacağız." dedi.

- Erişkin aşılaması sempozyumu

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde erişkin aşılamasıyla ilgili sempozyum yapıldı.

Haberin Devamı

PAÜ Tıp Fakültesi İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı ile Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneğinin ortaklaşa düzenlediği sempozyumda, Doç. Dr. Selda Sayın Kutlu ve Doç. Dr. Murat Kutlu tarafından erişkin aşılama programları hakkında bilgi verildi.

Sempozyuma hastanede görevli öğretim görevlileri, asistanlar ve hemşirelerin yanı sıra devlet hastanelerinde çalışan uzman hekimler , ve infeksiyon kontrol hekimleri ve hemşireler katıldı.