Ege Denizli halkını kucaklayacak

Denizli halkını kucaklayacak

07.06.2018 - 01:28 | Son Güncellenme:

Seçime az bir zaman kala Ege ziyaretlerine ağırlık veren ve son olarak Akhisar’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Haziran’da da Denizli halkıyla buluşacak

Denizli halkını kucaklayacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ve Denizli Milletvekili Şahin Tin ile birlikte, Şirinköy Mahallesi’nde kurulan sahur sofrasına konuk oldu. Herkesle tek tek selamlaşan Başkan Zolan, tüm vatandaşları 10 Haziran 2018 Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştireceği Denizli ziyaretiyle Kadir Gecesi programının düzenleneceği Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami ve Külliyesi’nin açılışına davet etti, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Canlı yayınlanacak

“Cumhurbaşkanımız, 29 Ekim Bulvarı’nda halkımızla kucaklaşacak. Yine aynı gün Üçler Mahallesi’ndeki Hilal Camii önünde kurulacak iftar sofrasına, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci katılacak. Daha sonra Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami ve Külliyesi’nin açılışını hep beraber gerçekleştireceğiz. TRT de Kadir Gecesi’nde açacağımız Külliye’den canlı yayın yapacak.

Denizli Milletvekili Şahin Tin ise, “Şirinköylü hemşehrilerimizin bizim yanımızda olduğunuzu biliyoruz. imdiden Kadir Gecemiz, ramazan ayı ve bayramımız mübarek olsun. Bereketli olsun, sağlık ve huzur içinde birlikte geçirmeyi rabbim nasip etsin” dedi.