Gündem Deren Talu kimdir?

Deren Talu kimdir?

26.11.2018 - 15:24 | Son Güncellenme:

Deren Talu kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu kendisi ile ilgili iddialar üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte Deren Talu'nun yaptığı o açıklama

Deren Talu kimdir

Deren Talu Acun Ilıcalı iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Deren Talu, yazılanlar hakkında bu türde ilişkiler benim hayal edemeyeceğim türden ilişkiler benim hayal edemeyebileceğim çirkinlikte açıklamasında bulundu. Deren Talu, Acun Ilıcalı'nın anne ve babasının arkadaşı olduğuna da söyledi. Deren Talu açıklamasının sonuna ise yazılanlar ilgili yasal haklarımızı kullanarak adalete başvuruyoruz açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

DEREN TALU KİMDİR?

Deren Talu, 1996 yılında dünyaya geldi. Deren Talu, Manken, sunucu ve eski Türkiye güzellerinden Defne Samyeli ve Mimar Eren Talu’nun kızıdır. Babası Galatasaray Lisesi ve Güzel Sanatlar Akademisi mezunudur.

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesi ve eski yöneticisidir.) Lise eğitimini ENKA Okulları'nda tamamlayan Deren Talu, üniversite eğitimini ise Los Angeles'ta aldı. Manken olmayı isteyen Deren Talu, bu yoldaki ilk adımını Atıl Kutoğlu'nun defilesinde attı.

İŞTE O AÇIKLAMA

Deren Talu kimdir

Deren Talu kimdir