El ve Ayak Bakımı Dermalogica’dan vücut bakım ürünleri ile keyifli bir yaz…

Dermalogica’dan vücut bakım ürünleri ile keyifli bir yaz…

26.06.2014 - 09:57 | Son Güncellenme:

Yazın deniz, havuz, kum ve güneş ile sussuz kalan cildin ihtiyacını “Dermalogica Spa Vücut Terapi ” ürünleri ile karşılamak mümkün.

Dermalogica’dan vücut bakım ürünleri ile keyifli bir yaz…

Dermalogica’nın günlük kullanıma özel olarak geliştirdiği vücut nemlendiricisi “Ultra Rich Body Cream”, doğal içerikleri ile cildi rahatlatarak, vücut bakımını daha keyifli hale getiriyor.

Susuz kalan cildin tam anlamıyla düzenlenmesi ve yumuşamasını sağlayan zengin içerikli vücut nemlendiricisi hem yoğun nemlendirici krem, hem de masaj losyonu olarak kullanılabiliyor.

İçerdiği eşsiz Çevresel Etkenlere Karşı Koruyucu Kompleks ile çevre kirliliği, iklim değişiklikleri, stres veya hormonal faktörlere karşı koruma sağlamaya yardımcı oluyor. Hyaluronik Asit ve Çuha Çiçeği Yağı cilde nem sağlarken; Pantenol, cildin onarılmasına ve nemlenmesine yardımcı olur. Ciltte ağır ve yağlı bir his bırakmıyor.

Derinlemesine nemlendirme sağlamak için, duş sonrasında nemli vücuda geniş hareketlerle uygulanır. Özellikle dirsek, diz ve topuk gibi ekstra kuruluğun görüldüğü alanlarda yoğun olarak kullanılabilir.


KDV dahil tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 204 TL- 473 ml.

Haberin Devamı

Basın bültenidir.

Yazarlar