Cadde Derya Şensoy rol icabı dansöz oldu

Derya Şensoy rol icabı dansöz oldu

17.11.2016 - 14:36 | Son Güncellenme:

Mahsun Kırmızıgül'ün senarysonu yazıp yönettiği 'Vezir Parmağı' filminde rol alan Derya Şensoy, bir sahnede orkestra eşliğinde özel kostümüyle dans etti.

Derya Şensoy rol icabı dansöz oldu

'Vezir Parmağı' filmi, beş bölgeden seçilen, farklı kültür ve coğrafyaya ait ‘insani eşek’ olarak adlandırılan yük taşıyıcısı hamalların savaşa giriş öyküsünü anlatıyor.

Haberin Devamı

27 Ocak’ta vizyona girecek yapım, İstanbul, Kapadokya, İzmit, Kayseri ve Aksaray’da çekildi. 64 kişilik oyuncu kadrosunda; Gülben Ergen, Ece Uslu, Ali Sürmeli, Talat Bulut, Yasemin Yalçın, Meral Çetinkaya, Defne Yalnız, Derya Şensoy gibi isimler yer alıyor.

Derya Şensoy, 'Vezir Parmağı’nda ‘Şadiye’ adlı karaktere hayat veriyor. Filmde ilginç bir de aşk hikayesine imza atacak olan genç oyuncu, bir sahnede dansöz oldu. Büyük bir orkestra eşliğinde özel kostümüyle dans eden Derya Şensoy’a, bu sahnede Fatoş Seymen, Ecem Karavus, Cansın Önalan ve Hale Tulgar eşlik etti.

'Vezir Parmağı’nda rol almaktan çok mutlu olduğunu belirten Şensoy, "Filmde beni en tedirgin eden sahnelerden biri dans sahnesiydi. Uzun bir prova ve ders donemi geçirdik. İlk defa böyle bir şey yapıyor olmaktan kaynaklanan zorlu ve gergin bir süreçti. Ortaya çıkan sonuçtan çok memnunum" dedi.