Cadde Derya Uluğ: Konuyu nereye getireceğinizi biliyorum

Derya Uluğ: Konuyu nereye getireceğinizi biliyorum

13.07.2018 - 09:25 | Son Güncellenme:

Genç neslin güçlü yorumcuları arasında yer alan Derya Uluğ, Azka Otel sahnesinde sevenleriyle buluştu.

Derya Uluğ: Konuyu nereye getireceğinizi biliyorum

'Azka Yaz Konserleri' serisinin ikinci ayağı olan Temmuz Konserleri kapsamında geçtiğimiz akşam Azka Otel'de hayranlarıyla buluşan Derya Uluğ, repertuvarı ve performansı ile adeta kulakların pasını sildi.

Haberin Devamı

Sahne öncesi kısa bir röportaj gerçekleştiren başarılı şarkıcı, bundan sonra kendi kliplerini kendisi çekeceğinin sinyalini verdi. Bir muhabirin "En son klibinizde yönetmen koltuğuna oturdunuz. Bundan sonraki çalışmalarınızda da böyle mi olacak?'' sorusuna “Daha önce görüştüğüm yönetmen arkadaşlar çok yoğundu. Kimseyi zor durumda bırakmak istemedim. Böylece bir yeteneğimi daha keşfetmiş oldum. Aslında çok zor bir iş ve bu işi profesyonellere bırakma taraftarıyım. Ancak bir süre sonra çıkacak yeni single'ımda da bu deneyimi bir kez daha yaşayacağım. Daha sonrasını bilemem" yanıtını verdi.

Gece için tercih ettiği kıyafeti gelinliğe benzeten muhabirlere “Ben konuyu nereye getireceğinizi biliyorum. O yüzden bu sorunuza tebessümle yanıt veriyorum” ifadelerini kullanan Derya Uluğ, konuyu geçiştirmeye çalıştı.

Haberin Devamı

TÜRKÜLERE ALKIŞ
Gerçekleştirdiği kısa röportajın ardından sahneye yönelen Uluğ gece boyunca seslendirdiği şarkılarla kendisini dinlemeye gelenlere unutamayacakları anlar yaşattı. Sahnesinde popüler şarkıların dışında türkülere de geniş bir yer ayıran Derya Uluğ, özellikle Neşet Ertaş’a ait eserleri seslendirirken yoğun alkış aldı. Üç saat kaldığı Azka Otel sahnesinden yoğun alkış ve tezahüratlar eşliğinde inen genç sanatçı “En kısa sürede yeniden sizlere bir kez daha kavuşmayı ümit ediyorum.” diyerek konserinin finalini gerçekleştirdi.