Erzurum Des Genel Başkan Yardımcısı Topal: “Türk Milletinin Her Bir Ferdi Gibi Ne Yapılması Gerekiyorsa, Yapmaya Hazırız”

Des Genel Başkan Yardımcısı Topal: “Türk Milletinin Her Bir Ferdi Gibi Ne Yapılması Gerekiyorsa, Yapmaya Hazırız”

11.12.2017 - 13:42 | Son Güncellenme:

.

Des Genel Başkan Yardımcısı Topal: “Türk Milletinin Her Bir Ferdi Gibi Ne Yapılması Gerekiyorsa, Yapmaya Hazırız”

Demokrat Eğitimciler Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Topal, “Kudüs için Türk milletinin her bir ferdi gibi ne yapılması gerekiyorsa, yapmaya hazırız” dedi.
Amerika Birleşik Devletleri’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasının ateşle imtihan olduğunu kaydeden DES Genel Başkan Yardımcısı Topal, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:
“Ortadoğu, Asya ve Afrika’da yeni bir düzen kurma amacıyla yola çıkan Amerika ve onun figüranları İsrail ve İngiltere, bu planın bir parçası olarak bu kez de Müslümanların mukaddesatı Kudüs’e göz dikerek, parçalanmış İslam dünyasına bir darbe daha vurmaya çalışmaktadır. Küresel Terörist! Amerikan Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararnamesini imzalaması ile birlikte Ortadoğu’da yeni bir ateşin fitilini yakmıştır. Kirli ve gizli planların yapıldığı kan ve gözyaşının dinmediği, ani olayların olduğu ve yapılan anlaşmaların günlük değiştiği bir coğrafyada Türkiye’yi hesaba katmadan böyle bir hezeyanın içine girmek başta Amerika olmak üzere diğer siyonist rejimlere çok ağır bedeller ödettirecektir. Osmanlının Kudüs’ü kaybedişinin 100. yılında başta Suudi Arabistan, Mısır ve diğer Emirliklerin yaşanan olaya sessiz kalmaları; mazlum milletlerin sahiplenilmesinde Türkiye’nin tek başına kaldığının açık bir göstergesidir. Bilinmelidir ki; Türk milleti tek başına da kalsa bağımsızlığına ve mukaddes değerlerine el uzatıldığında, bu uzanan elleri kırmaya muktedirdir. Canı pahasına da olsa, bu alçaklara şimdiye kadar kanının son damlasına kadar gerekli mücadeleyi hep göstermiş, bundan sonra da hep gösterecektir. Kudüs’ten kirli emellerini gerçekleştirmeye devam edecek olan bu alçaklar, Müslümanların ilk kıblesi, İsra ve Mirac’ın şehri, Hz. Ömer’in mirası Kudüs üzerinden Müslümanları sindirmeye ve kirli emellerini tek tek gerçekleştirmeye çalışmaktadırlar. Bu haçlı ve Siyonist zihniyetin karşısında Türk devleti ve milleti dimdik duracak, onlara gerekli dersi verecek, Kudüs’ü yahudileştirme hamlelerine fırsat vermeyecektir. Tüm Müslüman ümmetinin asli sorunu olan Kudüs’te, Amerika ve İsrail zulmü bitene kadar mücadeleyi bırakmayacaktır. Kendi çapında dünyaya çeki düzen vermeye çalışan ABD yönetimi, yaptığı bu hayati yanlıştan bir an önce dönmeli, aksi takdirde dünyayı ateşe sürükleyecek bu adımda, ateşten en çok nasibini alacak taraflardan biri olacaktır. Demokrat Eğitimciler Sendikası olarak “Kudüs özgürse, tüm müslümanlar özgürdür.” anlayışından hareketle, sorunun çözümü noktasında Türk milletinin her bir ferdi gibi ne yapılması gerekiyorsa, yapmaya hazır olduğumuzu kamuoyuna saygıyla bildiririz.”