Teknoloji Deus Ex: Mankind Divided Ertelendi

Deus Ex: Mankind Divided Ertelendi

26.11.2015 - 09:51 | Son Güncellenme:

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına çıkacak olan Deus Ex: Mankind Divided’ın çıkış tarihi 23 Ağustos 2016’ya ertelendi. Oyunun çıkış tarihi daha önce 23 Şubat olrak duyurulmuştu. Eidos Montreal...

Deus Ex: Mankind Divided Ertelendi

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına çıkacak olan Deus Ex: Mankind Divided’ın çıkış tarihi 23 Ağustos 2016’ya ertelendi. Oyunun çıkış tarihi daha önce 23 Şubat olrak duyurulmuştu. Eidos Montreal başkanı David Anfossi gecikmeyi yapıtğı blog gönderisi ile duyurdu. Kaliteden ödün vermeyeceklerini dile getiren Anfossi oyunlarından memnun olduklarını ve gurur duyduklarını dile getirdi.

Haberin Devamı

Oyunun şu an sonuna kadar oynanabilir olduğunu açıklayan Anfossi şirketin yüksek kalite standartlarını karşılamak için oyuna daha detaylı ayarlar yapılacağını söyledi. Anfossi ayrıca oyun severlerden de yaşanan gecikmeden dolayı özür diledi. Oyunun yapımcısı Olivier Proulx bu sene düzenlenen E3 elektronik fuarında kadın karakterlerin durumunu tartıştı.

Geçtiğimiz oyunlarda oyun dünyasında kadınlarla bazı sosyal fonksiyonlar vardı ancak genel olarak gizlenip onlara karşı savaşmıyordunuz. Etraf sadece erkek kaynıyordu. Ancak Deus Ex: Mankind Divided’da kadın karakterler daha çok ön planda olacak. Kısacası etrafta dolanırken her yerde erkek görmeyeceğiz. Proulx oyun dünyasında kadınların önemli bir yere sahip olacağını söyledi.