Teknoloji Dev Windows 10 Güncellemesi Açıklandı

Dev Windows 10 Güncellemesi Açıklandı

29.06.2016 - 17:13 | Son Güncellenme:

Windows 10 işletim sisteminin en büyük güncellemesi olacak olan Anniversary güncellemesine dair yayınlanma tarihi ile beraber çeşitli detayları duyurdu.

Dev Windows 10 Güncellemesi Açıklandı

Yazılım devinin yayınladığı en büyük güncelleme olacak olan Anniversary güncellemesi ile Windows 10 oldukça kullanışlı bir hale getirmeyi amaçlıyor. Hala daha bir çok kesim tarafından başarılı bulunmayan işletim sistemi alacağı bu güncelleme ile biraz adam olacak gibi duruyor.

Haberin Devamı
Heyecan Verici Özellikler

Bu büyük Anniversary güncellemesinin geleceği biliniyordu ancak tam tarih büyük bir sır gibi korundu. Microsoft’tan yapılan açıklamaya göre son kullanıcılar Windows 10’un en büyük güncellemesini 2 Ağustos 2016 tarihinde alabilecek. Çeşitli hataların giderilmesinin yanı sıra bazı önemli özellikler de işletim sistemine bu güncelleme ile gelecek. Özellikle daha fazla kişiselleştirebileceğimiz işletim sisteminde bildirim ekranı değişecek ve daha kullanışlı bir tasarım karşımıza çıkacak. Diğer taraftan bu güncelleme ile beraber uzun zaman önce duyurulan Gece Modu gibi özellikler sunulacak.

Microsoft güncellemeyi Mart ayında düzenlediği Build geliştirici konferansında duyurmuştu. Windows Ink’e verilen özel önem bu sürümde güçlü bir biçimde karşımıza çıkacak. Ayrıca Edge’e eklenti desteği gelecek ve Hello ile Cortana’ya bazı küçük geliştirmeler gelecek. Adından da anlaşılacağı gibi güncelleme yeni işletim sisteminin birinci yıl dönümünü bekliyor. 1 yılda Windows 10 300 milyondan fazla bilgisayara kuruldu ancak Microsoft’un bu yöndeki agresif hareketleri tartışmalara yol açtı.