Kayseri DEVELİ’DE DEMOKRASİ NÖBETİ DEVAM EDİYOR

DEVELİ’DE DEMOKRASİ NÖBETİ DEVAM EDİYOR

26.07.2016 - 17:14 | Son Güncellenme:

.

DEVELİ’DE DEMOKRASİ  NÖBETİ DEVAM EDİYOR

Demokrasi nöbeti münasebetiyle Develi Belediyesi programlar yapmaya devam ediyor.
Programa Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Adalet Bakanlığı Teftiş Kurulu Eski Başkanı Ahmet Fırat, Develi İlçe Müftüsü Zekeriye Koçak, Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan ve binlerce Develili katıldı. Programda Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Adalet Bakanlığı Teftiş Kurulu Eski Başkanı Ahmet Fırat bir konuşma yaptı.
Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, 11 gündür heyecanının dinmediğini belirterek, “Vatan nöbetine devam ettiğimiz 11. gününde sizlerle birlikte olmanın sizlere hizmet ediyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Vatan için, memleket için gösterdiğiniz bu hassasiyet hainlerin planlarını boşa geçirmiştir” diyerek birlik ve dayanışma için de demokrasi nöbetinin devam edeceğini belirtti.
Adalet Bakanlığı Teftiş Kurulu Eski Başkanı Ahmet Fırat, milli irade için toplanmış Develilileri selamlayarak konuşmalarına başladı. Darbelerin tarihini anlatan bilgilendirici bir konuşma yapan Fırat, içinde bulunulan şartların yeni olmadığını bu zihniyetin hep varolageldiğini fakat bu son millet-devlet dayanışması ile darbecilere büyük bir ders verildiğini belirtti.
Mehmet Emin Berk ve Gülnur Yaman’ın İstiklal Marşını okuduğu programda Recep Tayyip Erdoğan isimli genç ise “Vasiyet” şiirini seslendirdi.