Kayseri Develi İmkb Fen Lisesi'nden Kaymakam Duru'ya Ziyaret

Develi İmkb Fen Lisesi'nden Kaymakam Duru'ya Ziyaret

16.11.2017 - 14:27 | Son Güncellenme:

.

Develi İmkb Fen Lisesinden Kaymakam Duruya Ziyaret

Develi İMKB Fen Lisesi Develi Kaymakamı Murat Duru’yu makamında ziyaret etti. Yaptığı "Erasmus"projesi Avrupa Birliği Ulusal Ajansta desteklenen ve 7 ülkede devam eden proje sahibi Develi İMKB Fen Lisesi Öğretmeni Buket Durmuş’a Develi Kaymakamı Murat Duru başarı belgesi verdi.
Develi Kaymakamı Murat Duru yaptığı açıklamasında, "Marifeti olan Develi İMKB Fen Lisesi Öğretmeni Buket Durmuş kardeşimi başarı belgesi ile ödüllendirdik. Avrupa Birliği Ulusal Ajans tarafından desteklenen ve Develi IMKB FEN Lisesi tarafından koordinatörlüğü yapılan Erasmus+ projesi "STAND UP AGAINST BULLYING" ülkemizle birlikte Romanya, Makedonya, İtalya, Portekiz, Çekya ve Polonya arasında yürütülmektedir" dedi.
Kaymakam Duru, "Projenin asli amaçlarından biri olan akran zorbalığına karşı farkındalık oluşturma çalışmaları çerçevesinde 2 yıl boyunca bu ülkelere öğretmen ve öğrenci değişimleri yapılmaktadır. Ev sahibi kurumlarda Milli Eğitim’den sorumlu müdürler, psikologlar, güvenlik görevlileri ile seminerler; zorbalık karşıtı yürüyüş ve kültürel etkileşimi arttırıcı etkinlikler yapılmaktadır. Ayrıca bu proje kapsamında öğrenci gidiş gelişleri de yapılmaktadır.
Bu projenin irtibat kişisi İngilizce öğretmenimiz Buket Durmuş ve okul idari amiri Sabri Güneysu’ya tebrik ve teşekkür ediyorum" diye konuştu.