Gündem Devlet memurları için E-bordro hizmeti!

Devlet memurları için E-bordro hizmeti!

05.09.2016 - 11:21 | Son Güncellenme:

Maliye Bakanlığı’nın e-bordo uygulaması kamuda önemli bir avantaj yaratıyor. Kamu personelleri internetteki Maliye Bakanlığı’nın e-bordro uygulamasından güncel maaş bordrolarını görüntüleyebiliyor. E-bordro uygulamasından geçmiş aylara ait olan maaş bordroları da görüntülenebiliyor.

Devlet memurları için E-bordro hizmeti

Maliye Bakanlığı tarafından hizmete açılan e-bordro isimli dijital hizmet uygulaması, vatandaşların maaş bordrosu bilgisine internet kolaylığında ve hızında ulaşabilme şansına sahip olabilmesi sağlanıyor. Elektronik ortam üzerinde yer alan Maliye Bakanlığı’nın dijital hizmet uygulamaları aracılığı ile vatandaşların sadece dakikalar içerisinde en güncel aya it olan maaş bordrosu bilgilerine ulaşabilme şansına sahip oluyor. Özellikle de her geçen gün büyük bir hız ile gelişmekte olan modern teknolojinin insanların yaşamlarına katmış olduğu önemli kolaylıklar ve avantajlar sayesinde vatandaşlar, sadece dakikalar içerisinde sunulan pek çok önemli hizmet kolaylığından yararlanabilme imkanına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

E-BORDRO İÇİN TIKLAYINIZ!

EMEKLİ SANDIĞI EMEKLİLİK SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Günümüz modern Türkiye’sinde mobil akıllı cihaz teknolojisinin çok büyük bir Pazar hacmine sahip olması ile birlikte ülke genelinde akıllı mobil cihaz kullanımı son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Vatandaşlar sadece dakikalar içerisinde ne zorlu işlemlerini dahi gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor. Özellikle de günümüzün hızla gelişen teknolojilerinden yararlanarak nerede bulunursa bulunsun son derece pratik bir şekilde internet üzerinde yer alan dijital hizmet uygulamalarına ulaşabilme ve işlemlerini sadece dakikalar içerisinde gerçekleştirebilme imkanına sahip olabiliyor. Bu yüzden de günümüz modern Türkiye’sinde özel sektör alanında yaşanan teknoloji odaklı altyapı entegrasyonu çalışması, kamu alanında da en etkin şekilde görülüyor. Vatandaşlar sadece dakikalar içerisinde internet üzerinde yer alan kamu kurumlarının dijital hizmet uygulamalarını kullanabilme şansını yakalıyor. İnternet üzerinde yer alan online e-bordro uygulaması da vatandaşların sadece dakikalar içerisinde maaş bordrosu bilgilerine internet kolaylığında ulaşabilmesi sağlanıyor.

Haberin Devamı

İnternet üzerinde yer alan Maliye Bakanlığı’nın e-bordro uygulaması üzerinden birkaç dakika içerisinde maaş bordrosu bilgisinin alınabiliyor olması vatandaşların özellikle de maaş bordrosu bilgilerini her zaman ve her yerden öğrenebilme şansına sahip olabilmesini sağlıyor. Ayrıca elektronik ortam üzerinden son derece pratik bir şekilde öğrenilebilen ve görüntülenebilen maaş bordrosunda vatandaşlar güncel ay dışında geçmiş aylara ait olan maaş bordrolarını da görüntüleyebilme şansına sahip olabiliyor. Bu sebep dolayısı ile de internet ortamı üzerinde yer alan e-bordro uygulaması vatandalar tarafından oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Maliye Bakanlığı Muhasebat Dairesi Başkanlığı tarafından hizmete açılan dijital resmi bir hizmet uygulaması olan e-bordro uygulaması sadece kamu personellerine yönelik olarak hizmet veriyor.

Haberin Devamı

Dijital hizmet uygulamalarının sağladığı önemli avantajlar ve işlem kolaylıkları nedeni ile kamu kurumlarınca da tercih edilmeye başlanması ile birlikte bu tip resmi ve kamu alanındaki işlemlerde de internet kolaylıklarından ve avantajlarından yararlanabilme şansına sahip olunabiliyor. Bu sebep dolayısı ile de özel sektörde çalışan vatandaşların Maliye Bakanlığı’nın bu dijital hizmetini kullanarak maaş bordrosu bilgisini alabilme şansı bulunmuyor. Kamu personelleri ise internet ortamına erişim sağlayabildiği her noktadan sanal ortamdaki e-Devlet portalı sistemini ziyaret ederek, kimlik doğrulama yapması gerekiyor. Daha sonra Maliye Bakanlığı’nın e-Devlet portalı içerisinde yer alan e-hizmetler sayfasındaki e-bordro uygulama ekranına ulaşabiliyor.