Siyaset Devletin ayağa düşürülmemesi için

Devletin ayağa düşürülmemesi için

27.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Referandum üzerinden milleti fikir ve duygu planında ayrıştırmayı amaçlayan profesyonel nifakçılar kampanyalarına çoktan başladılar.

Devletin ayağa düşürülmemesi için

Devletin ayağa düşürülmemesi, milletin arada kaynayıp gitmemesi, vatanın hür ve bağımsız olarak devamı için müdahale gerekiyordu” dedi. Bahçeli, twitter üzerinden şunları kaydetti:
SİSTEM ARIZALIYDI: Amacımız devleti milletle buluşturmaktır. Amacımız arıza sinyalleri veren, tehlike alarmı çalan, güvenlik duvarları yarılan sistemi bir üst fazda yeniden kurmak, yeniden inşa etmektir. Rejimi riske sokan siyaset ittifakının mahzeninde uzun süre Cumhuriyeti hedef alan tehditler mayalanmıştı.
MİLLET İÇİN EVET: Yanlışı bilerek işlemek, sonra yanlışlığın faturasından korkup gerçeği saklamak bir telaşın tezahürüdür. Biz yanlış yapmıyoruz ki telaşa kapılalım. Biz millet için, devlet için, Cumhuriyet için ve Türklüğün bekası için evet diyoruz. MHP devlet ve millet varlığının güvenceye alınıp istikbale taşınması için evet diyecektir.
BİZDE TABAN YOKTUR: Diyorlar ki, MHP’nin tabanı ile tavanı farklı düşünüyor! Dün söylenenler bugün inkar ediliyormuş. Tekrar hatırlatıyorum: Biz de taban yoktur, dava arkadaşlarımız vardır. Biz de tavan yoktur, ülkücü şuur hakimdir. MHP’li görünüp, ülkücü kisvesinde dolaşan küçük bir sözde muhalif azınlık kişisel heves ve hedefleri için olmadık oyunlar içindedir. Bunlar; fitne çağcılar, elinde ülkücü kanı bulunan aydınlıkçılar, Kandil beslemeleri, FETÖ’cüler, çeyrek aydınlar, CHP ve HDP’yle birliktedir.