Zonguldak DEVREK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİLERİ ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRDİ

DEVREK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİLERİ ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRDİ

18.02.2015 - 14:36 | Son Güncellenme:

.

DEVREK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİLERİ ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRDİ

Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü temel eğitimden ortaöğretime geçiş(TEOG) sınavlarında başarı sağlayan öğrencileri altın ile ödüllendirdi.
Zonguldak’ın Devrek ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2014/2015 1. dönem TEOG sınavında başarı sağlayan Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulu’ndan Sümeyye Topuz, Eylül Yüksel, Göktuğ Kabasakal, Selin Zeynep Ertan, Çağrı Çakıroğlu ile Gazi Ortaokulu’ndan Umut Topal, Karşıyaka 100. Yıl Ortaokulu’ndan Erem Nur Kelebek, 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’ndan Zeynep Gümüş, Yazıcık Ortaokulu’ndan İlknur Kansuz, Kuva-yi Milliye Ortaokulu’ndan Kazım Akyaz ile Özbağı Ortaokulu’ndan Yaren Azak adlı öğrenciler yapılan TEOG sınavlarında aldıkları yüksek puanlardan dolayı başarı belgesi ve Cumhuriyet altını ile ödüllendirildiler.
Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi’nde Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri ödül töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya,” Çocuklarımızın birçoğu çeşitli dallarda eğitim görmektedirler. Eğitim alanında sergiledikleri başarılarından dolayı düzenlediğimiz bu ödül törenine hepiniz hoş geldiniz ve katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Öncelikle TEOG sınavlarında başarı sağlayan öğrencilerimiz ve bu sınavlara hazırlanmasında büyük özveri sağlayan öğretmenlerimizi yine öğrencilerimize büyük destekler veren ailelerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Devrek Kaymakamı Yakup Güney ise yaptığı konuşmada şunları söyledi,” ilçe Milli Eğitim müdürümüz ile yaptığımız görüşmede Devrek, Zonguldak’ta eğitim alanında iyi bir sıralamada ama daha iyi yerlerde olması için eğitimci arkadaşlarımız canla başla çalışmalarına devam etmektedirler. Bu başarılara imza atan öğrencilerimiz ve aileleri ile gurur duyduk ve kendilerini tebrik ediyorum. İyi insan yetiştirebilmek, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirebilmek, ailesine, çevresine, milletine ve kendisine hayırlı olan nesiller yetiştirmek sınavlarda eğitim sistemimizin bir gerçeği sınavlarda başarı sağlamak içinde sürekli öğrencilerimize ailelerimizle birlikte öğretmenlerimiz ve Milli Eğitim camiasıyla destek olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
Düzenlenen ödül törenine; Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, İl Genel Meclis Başkanı Vacit Durdubaş, Hakim Zekayi Topuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.