Sektorel Yayinlar DGR LOJİSTİK: GENİŞ YELPAZEDE HİZMETİN ADRESİ

DGR LOJİSTİK: GENİŞ YELPAZEDE HİZMETİN ADRESİ

10.01.2018 - 17:57 | Son Güncellenme:

İnsan ve çevreye olan zararları minimize etmek, en iyi ve hızlı hizmeti sunmak, firmaları ADR’ye tamamen entegre etmek ilkesi ile çalışan DGR Lojistik, Türkiye’nin 5 bölgesinde açtığı şubeleri ile TMGDK olarak hizmetlerine devam ediyor.

DGR LOJİSTİK: GENİŞ YELPAZEDE HİZMETİN ADRESİ

Bugün ADR kapsamında sektörün öncü firmalarından biri olan DGR Lojistik; 2015 yılında kuruldu. Türkiye’de yeni bir farkındalık olan ADR yasasının girişine ve gelişmesine başından beri katkı sağlayan firma, yasayı sektöre entegre etme çalışmalarını aktif olarak sürdürüyor. İstanbul merkezli olan DGR Lojistik, Türkiye’nin her bölgesinde hizmet verebilecek uzman, dinamik ve profesyonel bir kadroya sahip. Firma, Türkiye’nin 5 bölgesinde açtığı şubeleri ile T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan yetkilendirmiş olduğu TMGDK olarak hizmetlerine devam ediyor.

Haberin Devamı

EN İYİ VE HIZLI HİZMET

DGR Lojistik, ADR (Tehlikeli maddelerin karayolunda taşınmasına ilişkin yönetmelik), IMDG KOD (Tehlikeli maddelerin denizyolunda taşınmasına ilişkin yönetmelik), RID (Tehlikeli maddelerin demiryolunda taşınmasına ilişkin yönetmelik) ve DGR (Tehlikeli maddelerin havayolunda taşınmasına ilişkin yönetmelik) danışmanlık hizmetleri veriyor. Bu hizmetlerin yanı sıra; Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı, yeni tüzük gereğince Güvenlik Bilgi Formu Hazırlama, Patlamadan Korunma Dokümanı Hazırlama, Tehlikeli Maddelerin Depolanması, Depolama Danışmanlığı ve Hizmetleri, Tehlikeli Maddelerin Ambalajlanması ve Lojistiği gibi birçok hizmetler de sunan DGR Lojistik, faaliyetlerini çok geniş bir yelpazede sürdürüyor.

Haberin Devamı

İnsan ve çevreye olan zararları minimize etmek, en iyi ve hızlı hizmeti sunmak, firmaları ADR’ye tamamen entegre etmek ilkesi ile çalışan firma; sahada yerinde görerek ve öğreterek ekip çalışmasına katkı sağlamak, firmaların şikayet ve önerilerine anında müdahale ederek uygunsuzluğu yerinde tespit etmek üzerine bir kültür oluşturmuş.

Detaylı bilgi için tıklayınız!

Bu sayfada ‘’reklam uygulaması’’ yapılmıştır.