Gündem 2018 DGS soruları ve cevapları yayınlandı mı? DGS sonuçları ne zaman açıklanacak?

2018 DGS soruları ve cevapları yayınlandı mı? DGS sonuçları ne zaman açıklanacak?

21.07.2018 - 09:40 | Son Güncellenme:

DGS 2018 heyecanı bugün sona erdi. Adaylar üniversite öğrenimlerini sürdürmek için DGS sınavında büyük bir mücadele verdi. Sınav sonrası gözler soru ve cevap anahtarına çevrilirken sonuçların ne zaman açıklanacağı da merak konusu oldu. İşte 2018 DGS sınavı ile ilgili merak edilen tüm soruların cevapları...

2018 DGS soruları ve cevapları yayınlandı mı DGS sonuçları ne zaman açıklanacak

DGS sınavı bu sabah yapıldı. DGS adayları heyecanla bu günü bekliyordu ve geldi çattı. Peki DGS sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih açıklandı mı? İşte detaylar...

Haberin Devamı

DGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.trinternet adresinden veya mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Sınav sonuçları 16 Ağustos'ta ilan edilecek.

DGS SORU VE CEVAP ANAHTARI YAYINLANDI MI?

400 bine yakın katılımcının yer aldığı DGS sınavına ait soru ve cevaplar henüz yayınlanmadı. DGS soru ve cevapları adayların erişimine açılır açılmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

ADAYLARIN SINAVA GİRERKEN YANINDA BULUNDURMASI GEREKEN BELGELER

a) 2018-DGS SINAVA GİRİŞ BELGESİ

b) NÜFUS CÜZDANI VEYA TÜRKİYE CUMHURİYETİ KİMLİK KARTI VEYA GEÇERLİLİK SÜRESİ DOLMAMIŞ PASAPORT

ÖSYM'DEN SINAVA GİRECEKLERE UYARI!

Haberin Devamı

Kimlik ve güvenlik kontrolleri ile salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için, adayların sınava girecekleri binanın kapısında sınavın başlama saatinden en az 1 saat önce hazır bulunmaları zorunludur. Adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına sınavın cevaplama süresi başladıktan sonra sınav salonlarına alınmayacaklardır.

Sınav evrakı dağıtıldıktan sonra adayların, sınavın cevaplama süresinin ilk 110 dakikası tamamlanmadan ve son 15 dakikası içinde sınav salonunu terk etmeleri yasaktır.