Gündem DGS ek yerleştirme tercih işlemleri bugün başladı! (ÖSYM - Dikey Geçiş Sınavı)

DGS ek yerleştirme tercih işlemleri bugün başladı! (ÖSYM - Dikey Geçiş Sınavı)

25.10.2017 - 13:37 | Son Güncellenme:

DGS ek yerleştirme tercih işlemlerinin ne zaman başlayacağı merakla ediliyordu ve müjdeli haber geldi. Binlerce öğrencinin heyecanla beklediği DGS (Dikey Geçiş Sınavı) ek yerleştirme tercih işlemleri bugün itibariyle başladı. DGS ek yerleştirme tercih başvuruları ÖSYM resmi internet sitesinden kolayca yapılabiliyor.

DGS ek yerleştirme tercih işlemleri bugün başladı (ÖSYM - Dikey Geçiş Sınavı)

DGS ek yerleştirme tercih işlemleri bugün itibariyle başladı ve 30 Ekim tarihine kadar devam edecek. ÖSYM resmi internet sitesinde yapılan duyuruya göre, adaylar "ais.ösym.gov.tr" adresinden TC kimlik numarası ve şifreleri ile kolayca DGS tercih işlemlerini gerçekleştirebilecek.

2017-DGS: Ek Yerleştirme Tercih İşlemleri

Haberin Devamı

2017-DGS Ek Yerleştirme tercih işlemleri 25 – 30 Ekim 2017 tarihleri arasında aday tarafından, bireysel olarak, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleri kullanılarak elektronik ortamda yapılacak olup posta ile Merkezimize gönderilen veya elden verilen tercihler işleme alınmayacaktır. 2017-DGS Ek Yerleştirme ile ilgili tablolar ve diğer bilgiler, aşağıdaki bağlantılarda sunulmuş olup tercihte bulunacak adayların bu bilgileri dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara saygıyla duyurulur.

2017-DGS Ek Yerleştirme İle İlgili Genel Bilgiler ve Tablolar