Gündem DGS sınav giriş yeri sorgulama ekranı! 2019 DGS giriş yerleri belli oldu

DGS sınav giriş yeri sorgulama ekranı! 2019 DGS giriş yerleri belli oldu

20.06.2019 - 14:30 | Son Güncellenme:

2019 Dikey Geçiş Sınavı (DGS)'de ter dökecek binlerce öğrencinin merakla beklediği 2019 DGS giriş yerleri adayların erişimine açıldı. Üniversite eğitimlerini 2 yıldan 4 yıla uzatmak isteyen öğrenciler, DGS sınav giriş yeri sorgulama ekranına haberimizin içinden ulaşabilir...

DGS sınav giriş yeri sorgulama ekranı 2019 DGS giriş yerleri belli oldu

DGS sınav giriş yerleri ÖSYM tarafından erişime açıldı. Binlerce adayı yakından ilgilendiren DGS sınavı 30 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada DGS sınavına girecek olan adayların sınav binaları ve salonlarına atanma işlemi tamamlanmıştır açıklaması yapıldı. Ön Lisans eğitimini Lisans eğitimine tamamlamak isteyen adayları yakından ilgilendiren DGS sınav giriş yerlerini sorgulamak isteyen adaylar ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sorgulama yapabilecek.

Haberin Devamı

SINAV GİRİŞ YERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

30 Haziran 2019 tarihinde uygulanacak olan Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavına (2019-DGS) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgelerini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden saat 14.00’den itibaren T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile edinebileceklerdir.

DİKKAT!

2019-DGS için adaylar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.