Şanlıurfa DİCLE ELEKTRİK’TEN MOTİVASYON TOPLANTISI

DİCLE ELEKTRİK’TEN MOTİVASYON TOPLANTISI

22.01.2015 - 16:39 | Son Güncellenme:

.

DİCLE ELEKTRİK’TEN MOTİVASYON TOPLANTISI

Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. (DEPSAŞ) Genel Müdürü Neşet Demirbağ ve DEDAŞ Bölge İnsan Kaynakları Müdürü Emirhan Karayay, düzenlenen motivasyon toplantısında Şanlıurfa’daki saha çalışanlarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Toplantıda ayrıca, 20 saha personeli başarılı çalışmalarından dolayı ödüllendirildi.
İnsan Kaynakları Müdürü Karayay ile birlikte saha çalışanları ile bir araya gelen DEPSAŞ Genel Müdürü Neşet Demirbağ, DEDAŞ ve DEPSAŞ’ın büyük bir aile olduğunu, karşılaşılan sorunların üstesinden de hep birlikte geleceklerini söyledi. Toplantıda, DEDAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Esin Eroğlu, DEPSAŞ İl Müdürü Şükrü Bereket ve diğer il yöneticileri de hazır bulundu. Bölgedeki yüksek kayıp kaçak oranı nedeniyle zaman zaman sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren DEPSAŞ Genel Müdürü Neşet Demirbağ, Dicle Elektrik ailesi olarak hep birlikte sıkıntıları aşacaklarına inandıklarını söyledi. DEDAŞ İnsan Kaynakları Müdürü Emirhan Karayay ise, personelin sıkıntılarını yerinde görmek adına daha önce de Şırnak, Siirt ve Batman’da saha personellerinin sıkıntılarını dinlediklerini kaydeden Karayay, sorumluluk alanındaki 6 ildeki tüm çalışanların aynı statüde bulunduğunu belirterek, şirket politikasında işçilerin alın terine saygının öncelikli olduğunu söyledi. İşçilerin şartlarını daha da iyileştirme konusunda adım attıklarını da ifade eden Karayay, el birliğiyle sorunları aşacaklarına olan inancını yeniledi.
20 PERSONELE ÖDÜL VERİLDİ
Yaklaşık 3 saat süren toplantı sonrası DEPSAŞ Genel Müdürü Neşet Demirbağ, İnsan Kaynakları Müdürü Emirhan Karayay, DEDAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Esin Eroğlu, DEPSAŞ İl Müdürü Şükrü Bereket tarafından saha işçilerinden Mustafa Çakmaklı, Reşit Kenanoğlu, Ahmet Oluk, Mehmet Sabuncu, Sefer Şeker, Orhan Genç, Mehmet Gürsül, Mahmut Demir, Cengiz Kaymaz, Birzade Macit, Lokman Yamaç, Halil Altay, Ahmet Demirtaş, Hüsnü Tuncay, Abdullah Güneş, İbrahim Bilgin, Ali Sevilirgöz, Çetin Doğan, Murat Tuncay ve Kemal Sucu’ya yaptıkları çalışmalardan ötürü ödül verildi.
Düzenlenen toplantıdan gayet memnun ayrılan çalışanlar ise, kendilerine gösterilen yakınlıktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.