Aydın Didim Belediye Meclisi Toplantında Araç Bağışı Kabul Edildi

Didim Belediye Meclisi Toplantında Araç Bağışı Kabul Edildi

08.09.2017 - 11:46 | Son Güncellenme:

.

Didim Belediye Meclisi Toplantında Araç Bağışı Kabul Edildi

Didim Belediye Meclisinin Eylül ayı olağan Meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda hayırsever vatandaşın cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere yaptığı araç bağışı kabul edildi.
Didim Belediye Meclisinin Eylül ayı olağan meclis toplantısının ilk birleşimi Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı. Toplantıya AK Partili Seda Sarıbaş, Maşallah Subaşı, MHP’li Aydan Aşık Turgut, Nuh Ali Yılmaz, Onur Çağlar, CHP’li Ercan Atasoy ve DSP’li Mustafa Kıray’ın mazeretli olarak katılamadı.
Toplantıda ek gündem maddesi olarak Nermin Eroğlu isimli bir hayırseverin Didim Belediyesine Cenaze aracı olması şartıyla Ford Fiesta marka bir minibüs bağışlamak istediği maddesi eklendi. Ek gündem oy birliği ile kabul edildi.
Daha sonra AK Partili meclis üyelerinin Hisar mahallesindeki bazı yol ve sokakların üst yapılarının yapılmasının programa alınması önerisi sokak numaraları ve mevki belirtilmediği için ayrıca görüşülebileceği önerisiyle gündeme alınmadı. Ardından gündeme geçildi. Gündemde yer alan 4 maddeden biri Plan ve Bütçe Komisyonuna 3’ü imar komisyonuna oy birliğiyle sevk edildi. Ek gündem olarak meclis gündemine alınan hayırsever Nermin Eroğlu’nun bağışlamak istediği aracın iç donanımı Belediye tarafından yapılmak ve yalnızca Cenaze aracı olarak kullanılması şartı ile bağışladığı minibüsün bağışının kabul edilmesi maddesi de oy birliği ile kabul edildi.