Aydın DİDİM, BODRUM’A BAĞLANIYOR

DİDİM, BODRUM’A BAĞLANIYOR

14.03.2014 - 16:14 | Son Güncellenme:

.

DİDİM, BODRUM’A BAĞLANIYOR

Aydın’ın gözde turizm beldesi Didim, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Bodrum’a bağlanıyor.
Yerel seçimlere sayılı günler kala belediye başkan adayları projelerini birer birer tanıtmaya başladı. Aydın Büyükşehir ve ilçelerde seçime girecek adaylar başkanlık koltuğuna oturmak için kıyasıya bir rekabete girerken, en ilginç ve ses getiren proje ise Didim’den geldi.
Didim’in yıllardır hizmet alamadığını söyleyen Ak Partili belediye başkan adayı Ufuk Döver, ‘’Didim Ak Belediyecilik ile artık hizmet almaya başlayacak. Yıllardır bu ilçeye hizmet etmeyenlere en güzel yanıtı yine Didimliler sandıkta verecek. Bizler merkezi hükümetin de gücünü arkamıza alarak Didim’i içine düştüğü bu bataklıktan çıkaracağız. Didim yıllardır ihmal edildi. Birilerinin çıkar hesaplarına kurban edildi. Ama artık buna dur demenin zamanı geldi. Didim’i ayağa kaldıracak projelerimizi hayata geçirmek için 30 Mart’ı bekliyoruz. İlk işimiz Didim ile Bodrum arasında başlatacağımız Deniz Otobüsü (DİDO) seferleriyle bu iki güzide ilçeyi birbirine bağlayacağız. Bu proje sayesinde iç turizmde bir hareketlilik olacağı gibi, bu durum ilçe esnafının da yüzünü güldürecek. Bodrum’dan Didim’e gelenler burada alışveriş yapıp para harcayacak. Deniz otobüsü projemiz bizim vizyonumuzu ortaya koyan önemli bir projedir. Başka partiler bizim bu projemize sahip çıkıp Panayır Adası ve Saplı Adaya seferler düzenleyeceklerini belirtiyorlar. İşte muhalefetin vizyonu ve ufku bu kadar. Onlar Panayır Adası ve Saplı Adayla sınırlı kalırken, biz Didim’de yaşayanları deniz otobüsü ile Bodrum’a, Kuşadası’na Seferihisar’a taşımayı hedefliyoruz. Belediyecilik beceri ve vizyon işidir. O da Ak Partili belediyelerde fazlasıyla mevcut’’ şeklinde konuştu.
Didim’in hak ettiği hizmeti alması için ellerinden gelen gayreti ortaya koyacaklarını kaydeden Ak Parti Didim Belediye Başkan adayı Ufuk Döver, herkesi 30 Mart’ta Ak Belediyeciliğe oy vermeye çağırdı.