Aydın Didim Esnaf Odası Başkan Adayı Erul'dan Esnaflara Ziyaret

Didim Esnaf Odası Başkan Adayı Erul'dan Esnaflara Ziyaret

18.01.2018 - 13:59 | Son Güncellenme:

.

Didim Esnaf Odası Başkan Adayı Eruldan Esnaflara Ziyaret

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı adayı Şerif Erul seçime sayılı günler kala ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek destek istedi.
21 Ocak Pazar günü yapılacak olan Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri öncesinde Başkan adaylarından Şerif Erul ve ekibi, ilçe merkezindeki esnafları ziyaretlerde bulundu. İlçedeki sanayi sitelerini, mahallelerdeki esnafları ve ilçenin en ücra köşelerinden kalmış esnafları ziyaretler ederek, teveccüh bulan Şerif Erul ve ekibi, aynı ilgi ve alakayı ilçe merkezindeki esnaflardan da gördü.

Esnaflar ise iki yıldan bu yana sürekli kendilerini ziyaret eden, sorunlarını dinleyen ve çözüm yolları noktasında bilgilendirmelerde bulunan Erul’a seçim çalışmalarında başarılar diledi.
Esnaf Odası Başkan adayı Şerif Erul iki yıldır sürdürdükleri çalışmaların karşılığını görmenin mutluluğunu da yaşadıklarını belirterek “İlçemiz esnafları sağ olsun her gittiğimizde bize aynı ilgi ve alakayı eksik etmiyor. Bizler değişim ve yenilik diye yola çıktı. Beni ve ekibimizi gören esnaflar genç ve dinamik bir ekiple karşılaşmalarından dolayı duydukları memnuniyeti de dile getiriyor. Bizler esnaflardan aldığımız güçler bu yola çıktık. Onların desteğiyle de güzel projeler ve çalışmalar hazırladık. Bizler makama için değil hizmet için yola çıktık. İlçemiz ve esnafımız için hayırlı olsun” dedi.