Teknoloji Dijital pazarlama uzmanları Digitalzone17'de buluşuyor

Dijital pazarlama uzmanları Digitalzone17'de buluşuyor

04.10.2017 - 14:50 | Son Güncellenme:

2013 yılından beri Türkiye’de Dijital Pazarlama konusunda konferanslar düzenleyen ZeoAgency, 2017'de de dijital pazarlama alanından bir konferans düzenleyecek. 20-21 Ekim tarihleri arasında Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de düzenlenecek olan Digitalzone’da, Türkiye’den ve dünyadan önemli dijital pazarlama uzmanları ağırlanacak.

Dijital pazarlama uzmanları Digitalzone17de buluşuyor

ZeoAgency, 20-21 Ekim tarihleri arasında Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de Türkiye’den ve dünyadan önemli dijital pazarlama uzmanlarının ağırlanacağı Digitalzone17'yi düzenleyecek.

Haberin Devamı

Digitalzone katılımcıları, konferans boyunca dünyaca ünlü dijital pazarlama uzmanlarının derin bilgi birikiminden ve eşsiz tecrübelerinden yararlanma imkânı bulacak.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da katılımcılar, program aralarında dijital pazarlama profesyonelleri ile buluşarak networking imkanı edinecek.

20 Ekim’de Digitalzone’un açılış konuşmasını Zeo Agency’nin kurucusu Yiğit Konur ve dünyaca ünlü SEO danışmanı JudithLewis yapacak. Geçtiğimiz yıl Digitalzone’da katılımcıları kendisine hayran bırakan Judith Lewis, açılış konuşmasının hemen ardından sahnede kalmaya devam edecek ve katılımcılarla içerik üretiminde ilham bulmanın yollarını paylaşacak.

Programın devamında ise kesinleşen konuşmacılar ve konuları aşağıdaki şekilde:

Haberin Devamı

EmilyGrossman, MobileMoxie: Mobil Deneyimi Yeniden Tasarlamak: PWA & JS Framework'leriyle Hızınızı Katlayın

Millie İsmail, Brainlabs: Veri Odaklı Teklifleme: Adwords'ün Otomatikleştirilmiş Geleceği

Yiğit Konur, ZeoAgency: Daha İyi Optimizasyon; SEO ve PPC’yi Birlikte Kullanmak: İki Departmanın İşbirliği Stratejinizi Nasıl Değiştirebilir?

Samuel Scott, TheDrum: Ad Blocker'ların Geleceği: Analytics'in Engellendiği Bir Dünyada Trafiği Ölçümleme

Fatih Özkösemen, Google: OK Google, Tell me everything!

Kaspar Szymanski, SearchBrothers: Eski bir Googler'ın Gözüyle: Google'ın Websitelerine Verdiği Cezalar & Kaçınma Yöntemleri

Michal Magdziarz, Deepcrawl: Mobile First Indexing: WebsiteniziSEO'nun En Büyük Değişim Sürecine Hazırlayın

Cindy Krum,Mobile Moxie: Mobil Arama Dünyasının Geleceği: Veri Devrimi Aramayı Nasıl Değiştirecek?

20 Ekim günü tüm oturumlarda simultane çeviri olacak.

SEO ipuçlarını paylaşacak

21 Ekim Digitalzone17programı da 20 Ekim programı kadar dolu geçecek. 21 Ekim programında Demirören Medya’dan Arda Mendeş her ölçekten internet yayıncısı için SEO önerilerinde bulunacak. Zeo Agency’den Mehmet Aktuğ Startup’lar için SEO ipuçlarını paylaşacak. Ardından N11’den Uğur Eskici tüm ölçeklerdeki SEO projelerinin nasıl etkin bir biçimde yönetilebileceğini katılımcılara anlatacak.

Haberin Devamı

eBay’den Ümit Yılmaz site hızının nasıl iyileştirilebileceğini anlatırken, SEM’denSerbay ArdaAyzit ise SEO’ya bütünsel bir yaklaşımda bulunacak. Günün son 3 konuşmasında ise DeepCrawl’dan İlyas Teker mobil SEO; Boostroas’tan Şahin Seçil ROAS ve

Find That Lead’den Gerard Compte Outbound Pazarlama konularına eğilecek. 21 Ekim programında simultane çeviri bulunmayacak ve kontenjan ilk güne göre kısıtlı olacak.