Cadde Dilek Türkan'dan geçmişten günümüze: An

Dilek Türkan'dan geçmişten günümüze: An

10.02.2018 - 09:17 | Son Güncellenme:

Klasik Türk Müziği ve Tango yorumcusu Dilek Türkan, üçüncü albümü ‘An’ın tanıtım konserini önceki akşam Çırağan Sarayı Enderun Ballroom Salonu’nda gerçekleştirdi. Tanıtım konserine; iş adamı İnan Kıraç, Tunç Özbay, Sony Müzik Genel Müdürü Şemsettin Göktaş, Müyap Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Forta, Nebil Özgentürk, İsmail Küçükkaya gibi 100’e yakın seçkin davetli katıldı.

Dilek Türkandan geçmişten günümüze: An

Konser öncesi duygularını gazetecilerle paylaşan Dilek Türkan, “Albümde 13 eski ve 13 yeni şarkıya yer verdik. Kendi bestelediğin şarkılar da var. Albüm isminde olduğu gibi ‘An’ı düşünerek sözleri yazıyorum. Şarkıları seçerken benim de sevdiğim, gün yüzüne çıkmamış şarkılara ağırlık verdim” dedi.

Haberin Devamı

Albümün prodüktörlüğünü de üstlenen Dilek Türkan’a, aranjör olarak müzisyen Baki Duyarlar eşlik etti. İki yıllık titiz bir çalışmanın eseri olan üçüncü solo albüm, 1918 ve 2018 isimleri altında iki ayrı cd ve toplam 26 şarkıdan oluşuyor. Teknolojinin tüm imkanları ile kaydedilen 2018, yeni şarkılarla sanatçının bugünkü müziğe bakışının bir ifadesi iken, tıpkı taş plak kayıtlarında olduğu gibi tek bir kayıt prensibi ile Sirkeci Garı'nda canlı olarak kaydedilen 1918, geçmişteki müziğin ve icranın bir yansıması niteliğinde.