Adıyaman DİMEZ İLE YILMAZ, SAMSAT VE SİNCİK İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

DİMEZ İLE YILMAZ, SAMSAT VE SİNCİK İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

26.05.2016 - 17:22 | Son Güncellenme:

.

DİMEZ İLE YILMAZ, SAMSAT VE SİNCİK İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, İl Genel Meclis Başkanı İrfan Yılmaz, Samsat ve Sincik ilçelerini ziyaret etti.
AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, İl Genel Meclis Başkanı İrfan Yılmaz ve beraberinde İl Yönetiminden Mustafa Varol, Zeynel Olgun, Bekir Çatan, İl Genel Meclis üyeleri Osman Koyuncu, Mustafa Orhan, Abuzer Yasar, Mehmet Karaca ziyarete eşlik etti. AK Parti heyeti Samsat ilçesinde parti teşkilatı ve belediyeyi, Sincik ilçesinde parti teşkilatı, belediye ve kaymakamlığı ziyaret etti.
AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, partisin Samsat teşkilatında yaptığı konuşmada teşkilat mensuplarına başkanlık sistemi, kongre süreci ve parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Teşkilat mensupları ise ilçede en büyük sorunun işsizlik ve göç olduğuna dikkat çekildi.
Dimez daha sonra Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat’ı makamında ziyaret ederek belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Başkan Dimez ve beraberindekiler daha sonra Sincik ilçesine geçti. Burada ilk olarak parti teşkilatını ziyaret ederek, burada da parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Partililer özellikle ekonomik konuda sıkıntı yaşandığını, 5 tekstil fabrikasının olduğunu ancak teşvik konusunda sıkıntı yaşandığını dile getirdiler.
Başkan Abdurrahman Dimez ise, konudan haberdar olunduğunu ve teşvik kapsamının değiştirilmesi için milletvekilleri ile ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurguladı.
Ayrıca partililer, Sincik Malatya arasındaki 35 kilometrelik yolun asfaltlanmasını istedi. Dimez ise, bu yıl 1. kat asfalt atılması yönünde gerekenin yapılacağını aktardı.
Abdurrahman Dimez, eğitimden sağlığa çok önemli yatırımların yapıldığına işaret ederek, Sincik ilçesinin hizmetlerin en iyisine layık olduğunu vurguladı.
İl Genel Meclis Başkanı İrfan Yılmaz ise, Sincik için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, “Sincik’in 83 kilometre yolunun asfalt olduğunu geriye kalan 220 kilometre stabilize, 24 köyün sadece 2 tanesinde kanalizasyon var. Köylerimizde su problemi yok, sadece 3 mezrada su yok. Bizde imkanlar ölçüsünde gerekeni yapıyoruz” dedi.
Başkan Dimez ve beraberindekiler daha sonra Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut’u makamında ziyaret etti. Mehmet Korkut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediye hizmetleri ve ilçeye yapılan yatırımları anlattı.
Daha sonra Sincik Kaymakamı Zafer Sağ ziyaret edildi. Zafer Sağ’da birlik ve beraberlik içinde ilçeye hizmet ettiklerini ifade etti.