Ege Direniş Kaf Kaf

Direniş Kaf Kaf

09.04.2018 - 23:24 | Son Güncellenme:

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Nazilli Belediyespor’u 4-1, şampiyonluk yarışındaki Altay’ı ise 1-0 geriden gelip 2-1 yenen Karşıyaka kolay teslim olmayacağını kanıtladı

Direniş Kaf Kaf

Karşıyaka sezon boyunca ilk kez 2’de 2 yaparak son 4 haftaya biraz olsun umutlu girdi. Sezon başında 6 puanı silinen, devre arasında as futbolcularını kaybeden yeşil kırmızılılar, zor günler geçirmesine rağmen erken havlu atmadı.

Haberin Devamı

Düşme ihtimali var

Daha önce Gümüşhanespor, Hacettepe, Zonguldak Kömür ve Şanlıurfaspor maçlarında hak ettikleri puanları son anda kaçırdıklarını hatırlatan Teknik Direktör Cihat Arslan, “Teslim olmamak güzel. Hem taraftarımıza hem de derbide bizi alkışlayan Altay taraftarına teşekkür ediyorum” dedi.

Gençler parladı

Karşıyaka’da Can Erdem’in devre arasında takımdan ayrılmasından sonra kadrodaki tek santrfor olarak kalan Hakan Kuş, 8 haftalık suskunluğunu bozdu. Genç golcü son 2 maçta 3 kez ağları sarsıp küme düşmenin eşiğindeki takımına hayati öneme sahip 6 puanı getirdi. Karşıyaka’da altyapıdan 12 Şubat’ta profesyonel yapıldıktan sonra ilk 11’in değişilmez isimlerinden olan Doğukan da büyük bir çıkışa imza attı. 19 yaşındaki yıldız adayı 9 maçta 2 gol attı.