Gündem Diriliş Ertuğrul 133. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Diriliş Ertuğrul 133. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

24.01.2019 - 07:13 | Son Güncellenme:

TRT 1'in kült haline gelen dizisi Diriliş Ertuğrul'un ekranlara gelen 132. bölümü adeta nefesleri kesti ve gözler yeni bölüme çevrildi. İşte büyük bir merakla beklenen ve Dragos'la Ertuğrul arasında önemli gelişmelere sahne olacak Diriliş Ertuğrul 133. yeni bölüm fragmanı...

Diriliş Ertuğrul 133. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

TRT 1'in ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul son bölümü ile heyecan dolu dakikalar yaşatırken 133. yeni bölüm fragmanını da izleyici ile buluşturdu. Ertuğrul'un yeni planı işleyecek mi? Dragos, Ertuğrul'u bitirme planlarına devam ediyor.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul 133. yeni bölümü ile 30 Ocak Çarşamba akşamı TRT 1'de...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 133. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 132. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ertuğrul, kurduğu oyun sayesinde hem İlbilge’yi kaleden kurtarmayı başarmış hem de Uranos ve Dragos’u kullanarak Moğollara verilen altınları geri almak için hamle yapmıştı. Ertuğrul bu hamlesinde muvaffak olup ahalinin hakkı olan altınları geri alabilecek mi? Ertuğrul, evlilik hususunda ise Sırma’yı değil İlbilge’yi eş olarak seçmişti. Ertuğrul’un bu kararının altında yatan neden nedir? Bu evlilik neticeye ulaşabilecek midir? Ertuğrul, evlatlarına bu durumu nasıl açıklayacak? Bilhassa Osman’ın bu evliliğe karşı verdiği tepki karşısında Ertuğrul ne yapacak? Ertuğrul’un kendisini isteyeceğini düşünen Sırma ise, bu beklenmedik duruma karşı ne yapacak?

Haberin Devamı


Ertuğrul, tüm bunların yanında düşmanlarının cezasını kesebilecek mi? Artuk’un intikamını Emir Bahaeddin’den sorabilecek mi? Ertuğrul, Türk obalarını katleden Albastı’nın gerçekte kim olduğunu öğrenebilecek mi? Dragos, Ertuğrul’u öldürmek için ne yapacak? Ertuğrul, üzerine oynanan tüm bu oyunları bertaraf edebilecek mi?