Cadde Diriliş Ertuğrul 14. bölümde harekat başladı-İzle

Diriliş Ertuğrul 14. bölümde harekat başladı-İzle

28.03.2015 - 10:09 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul 14. bölümüyle izleyenlerinin karşısına geldi. TRT 1'in sevilerek izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul'un dün akşam yayınlanan son bölümünde Tapınakçıların kumpası bozuldu mu? İşte heyecanla izlenen Diriliş Ertuğrul'un son bölüm ve detaylar..

Diriliş Ertuğrul 14. bölümde harekat başladı-İzle

Nasır’ı Ele Geçiren Ertuğrul, Tapınakçıların Kumpasını Bozabilecek mi? Halime, kardeşi Yiğit’in esir olduğu Tapınakçı kalesinden kurtulması karışılığında zoraki olarak El Aziz ile evlenmeyi kabul etmiştir. Bu evliliği istemeyen Halime bu zoraki nikaha engel olabilmek için çare aramaktadır. Hem sevdiği kadını, hem obasını, hem de Tapınakçıların İslam Dünyasında çıkarmak istedikleri savaşı engelemek için mücadele eden Ertuğrul’un, Tapınakçıların adamı olan Komutan Nasır’ın maskesini düşürmesi gerekmektedir. Şehzade Numan’ı kullanarak Türkmenleri Seçuklu’ya karşı kışkırtmak için Oğuz beyleriyle bir araya gelen Nasır’ın düzenlediği toplantıyı basan Ertuğrul, Nasır’ı esir alır. Ertuğrul, El Aziz’e Nasır’ın gerçek yüzünü göstermesi halinde Halime Sultan’ı mecbur kaldığı evlilikten kurtarırken, El- Aziz tarafından kuşatılan obası ve Tapınakçıların İslam Dünyası’na karşı kurduğu kumpası engelleyecektir. Nasır’ı esir alan Ertuğrul, onun gerçek yüzünü El- Aziz’e göstermeye çalışmaktadır. Halime Sultan’ı kurtarmak için harekete geçen Ertuğrul ve Alp’leri bunda başarılı olabilecekler mi?

Haberin Devamı

Diriliş "Ertuğrul"

“O;Güneşi bayrak, göğü çadır eyleyip kısraklarını uçsuz bucaksız ovalara sürdü. Yağız yeri titretip, mavi göğü deldi. Pusatlarını yar eyleyip, ordularını gür kıldı. Daha çok denize, daha çok toprağa ilahi muştuyu taşıdı.Dünyanın iki hükümdara dar geldiğine inandı. Ve dünyayı bir hükümdara yar kıldı. Süleyman Şah oğlu Ertuğrul ümitlerin tükendiği bir çağda dirilişin adı oldu. ”Diriliş “Ertuğrul” , dünyanın kaderini belirleyen adamın hikayesi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 14. BÖLÜM TIKLA İZLE