Gündem Diriliş Ertuğrul 145. yeni bölüm fragmanı! Bamsı öldü mü?

Diriliş Ertuğrul 145. yeni bölüm fragmanı! Bamsı öldü mü?

18.04.2019 - 07:30 | Son Güncellenme:

TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul 144. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölüme daha sahne oldu ve gözler 145. yeni bölüme çevrildi. Peki Diriliş Ertuğrul'da Bamsı ölüyor mu? İşte Diriliş Ertuğrul 145. yeni bölüm fragmanı...

Diriliş Ertuğrul 145. yeni bölüm fragmanı Bamsı öldü mü

TRT 1'in rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul 144. son bölümün hemen ardından 145. bölüm fragmanını yayınladı. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizisinin yeni bölümü 24 Nisan Çarşamba akşamı TRT 1'de olacak.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 145. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 144. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ertuğrul Bey, Uranos’u yakalar ve Söğüt çarşısında öldürür. Zangoç’un Oğuz Alp’i öldürüp, Melikşah’ı yaralaması sonucu gerçek kimliği ortaya çıkmıştır. Ertuğrul Bey artık Zangoç’un Dragos olduğunu biliyordur.

Zangoç, Ertuğrul Bey’in kurduğu tuzağa düşüp kimliğinin ortaya çıktığından şüphelendiği için tam zindana atılacakken Oğuz’u ve Melikşah’ı yaralar ve Oğuz Alp şehit olur. Zindandan kaçan Zangoç, tüccar kılığında gizlice Söğüt’ten çıkarak lefke kalesine gider. Artık zangoç kılığında değil gerçek kimliği olan zalim Dragos’tur. Kaleye ve askerlere el koyan Dragos, Ertuğrul Bey tarafından öldürülen komutanı Uranos için intikam yemini eder. Dragos’un yeni oyunu ne olacak?
Beybolat, Dragos’un yardımıyla kaçırdığı Bamsı’nın oğlu Aybars karşılığında Bamsı’dan Alıncak’ı ister. Bamsı bu oyuna gelerek Ertuğrul Bey’in tutsak olarak aldığı Alıncak’ı Dragos’a teslim eder ve tuzağa çekildiğini anlamaz. Alıncak’ı alan Dragos Bamsı’yı öldüreceğini söyler.