Gündem Diriliş Ertuğrul 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Diriliş Ertuğrul 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

31.10.2015 - 08:51 | Son Güncellenme:

TRT'nin reyting rekortmeni dizis Diriliş Ertuğrul 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul dizisi yeni bölümünde neler olacak? Son bölüme damga vuran Ertuğrul ile Gündoğdu beyin kavgası, yeni bölümde de devam edecek mi? İşte Diriliş Ertuğrul 32. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Diriliş Ertuğrul 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

TRT 1 ekranlarının rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul çarşamba akşamı ekrana gelen 31. son bölümüyle izleyicilerden geçer not olmayı başarırken dizide Ertuğrul ile Gündoğdu beyin kavgaları geceye damgasını vurdu. TRT 1'de ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 4 Kasım Çarşamba günü saat 20.00'de yayınlanacak olan Diriliş Ertuğrul 32. bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde..

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 32. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul’da bu hafta heyecan dolu dakikalar yaşandı. Ertuğrul ile Gündoğdu beyin obanın geleceği hakkında fikir çatışması yaşaması sonucunda olay birbirlerine girmeleriyle son buldu. Çarşamba akşamlarının fenomen dizisi haline gelen Diriliş Ertuğrul’un 31. bölümü ile de izleyiciyi ekrana kilitlerken Ertuğrul ve Gündoğdu’nun kavgası sosyal medyada da en çok konuşulan ve yorum alan sahne oldu.

Diriliş Ertuğrul 31.Bölüm Özet

Hayme Ana’nın da toyda olur vermesiyle, Süleyman Şah’ın Ertuğrul’a verdiği baş alplık vazifesi elinden alınır. Ertuğrul büyük bir yıkım yaşar, toyu terk eder. Tuğtekin büyük bir zafer kazanmıştır.

Korkut, Hayme ve Gündoğdu da üzgündür ama doğru olanı yapmışlardır. Buna inanmaktadırlar. Ertuğrul’un sadece öfkesi ve intikam hissiyle hareket ettiğini ve bu inadının iki obayı da felakete sürükleyeceğine inanmışlardır. Ama Ertuğrul’un zekasını ve sezgilerini görememişlerdir.

Ertuğrul’un elinin sakatlığı Hayme Ana’nın bu kararı almasına etken olmuştur ama asıl sebep Ertuğrul’un delice planıdır. Noyan’ın paralı askerleri ile baş etmesi mümkün değildir O’na göre. Hayme Ana da Gündoğdu, Korkut ve Tuğtekin gibi iki obanın da savunmada kalıp kışı geçirdikten sonra, Sultan Alaeddin’in ordusuyla birlikte büyük bir taarruzdan yanadır.

Ertuğrul’un kış vakti sert çatışmalara girilmesi üzerine kurulu savaş taktiğini doğru bulmamaktadır. Hayme Ana ne oğlunu ne de alplarını kaybetmek istemez.

Daha yeni büyük bir felaketten çıkmışlardır. Ertuğrul’un vazifelerinin elinden alınması ve alplıktan çıkarılması, Kayı Alpları’nı büyük bir şaşkınlık içinde bırakır.

Büyük bir öfke dalgası obada kabarmaktadır. Ertuğrul ilk kez hem anası hem de Halime ile ters düşecektir. Çünkü Halime, Ertuğrul’un elinin Noyan tarafından sakat bırakıldığını bir sır olmasına rağmen Hayme Ana’ya söylemiştir. Dahası, Ertuğrul’un alplığının alınması için ikisi taraf olmuştur.