Gündem Diriliş Ertuğrul 55. bölüm fragmanında sürpriz gelişme! -İzle

Diriliş Ertuğrul 55. bölüm fragmanında sürpriz gelişme! -İzle

17.04.2016 - 18:46 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul yeni bölümü için heyecan dorukta. Son bölümde Gümüştekin ve Aytolun’un bütün yaptıkları ortaya çıkmıştır. Selcan’ı öldürmek için yola çıkan Aytolun, büyük bir sürprizle karşılaşmıştır. Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 55. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Diriliş Ertuğrul dizisi ile ilgili son gelişmeler...

Diriliş Ertuğrul 55. bölüm fragmanında sürpriz gelişme -İzle

Yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği Diriliş Ertuğrul yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 54. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı, başrollerini Engin Altan Düzyatan,Esra Bilgiç'in oynadığı Diriliş Ertuğrul yeni bölümü ile 20 Nisan 2016 Çarşamba akşamı saat 20:00'da Trt1'de.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 55. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 55. BÖLÜM ÖZETİ

Dizide bu hafta Ertuğrul hem obanın hainlerden temizlenmesi, hem de baharla birlikte göç etme vakitlerinin geldiğini düşünmektedir. Bizans sınırına göç etme fikrini toyda iki obanın da beylerine açıklar. Ancak iki obanın beyleri de Ertuğrul’un Bizans sınırına göç etme fikrine karşı çıkmışlardır. Ertuğrul ise annesine ve ağabeylerine, gerekirse Bizans sınırına tek başına gideceğini söyler. Bütün bu yaşanılanların dışında, Gündoğdu’nun kolundan dolayı alpbaşı görevini bırakmak zorunda kalması, Hayme’yi derinden üzmüştür.

Gündoğdu, kolunu hekimlere göstermek için annesiyle birlikte Erzurum’a gider. Diğer yandan Saadettin Köpek, kendisine sığınan Goncagül ile yeni planlar yapar. Goncagül ve Noyan’ı Ertuğrul’a karşı kışkırtır. Saadettin Köpek, Noyan’dan, Yiğit ve Dündar’ın obaya gelmeden kaçırılmasını istemiştir.TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Noyan, Dündar ve Yiğit’i yakalayabilecek midir? Ertuğrul ve Noyan karşılaşmasında neler yaşanacak? Boğaç’ın, Saadettin Köpek’e ulaştırdığı haber nedir? Goncagül ve Noyan arasında neler yaşanacak? Yiğit’in herkesi sarsan kararı ne olacaktır? Bütün bu soruların cevabı Diriliş Ertuğrul 55. Bölümde.

Diriliş Ertuğrul 55. bölüm fragmanında sürpriz gelişme -İzle

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA ENGİN ALTAN KRİZİ!

Engin Altan Düzyatan’ın başrolünü oynadığı Diriliş Ertuğrul dizisinin Mayıs sonunda sezon finalinin çekimleri yapılacak. Dizinin sezon finalinde obalar ayrılacak, engin altan’ın erkek kardeşi Gündoğdu’yu canlandıran Kaan Taşaner projeye veda edecek.

Uçankuş TV’nin “İki Kadın Arasında” programının haberine göre Diriliş Ertuğrul dizisi sezon finali yaptıktan sonra başrol oyuncusu engin altan düzyatan, ilk iki filminde oynadığı “Romantik Komedi” serisinin yeni projesi “Romantik Komedi Balayı” filminde rol almaya hazırlanıyordu. Yakışıklı oyuncu geçen günlerde bu yaz film projesi olduğunu söylemiş ancak özellikle projesinin adını vermemişti. Bunun nedeni ise sonradan ortaya çıktı. Kulislerde konuşulan iddiaya göre TRT 1’de ekrana gelen Diriliş’in yapımcısı Engin Altan Düzyatan’ın Mahsun Kırmızıgül ile Murat Tokat’ın yapımcılığını üstlendiği “Romantik Komedi” filminde oynamasını istemiyor.

GEÇEN YIL ERTELENMİŞTİ

Haberin Devamı

Yapımcı, tarihi bir karakterle özdeşleşen oyuncunun romantik bir projeyle gündeme gelmesini istemiyor. Engin Altan Düzyatan, geçen yıl sözleşme yaptığı Mahsun Kırmızıgül ile yeni sezonda çalışmaya devam edeceği Diriliş’in yapımcısı arasında kaldı. Yaşanan krizinin nasıl çözüleceği merak konusu… Romantik Komedi Balayı filmi geçen yaz da Engin Altan Düzyatan’ın “Diriliş” dizisinde olmazsa olmazı olan sakallarını kesemediği için bu yıla ertelenmişti.

Diriliş Ertuğrul 55. bölüm fragmanında sürpriz gelişme -İzle

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 54. BÖLÜM ÖZETİ

Diriliş Ertuğrul dizisnin ekrana gelen son bölümlerinde, Gümüştekin ve Aytolun’un bütün yaptıkları ortaya çıkmıştır. Selcan’ı öldürmek için yola çıkan Aytolun, büyük bir sürprizle karşılaşmıştır. Hayme Ana, hiç beklemediği bir anda Aytolun’un karşısına çıkarak bütün yaptıklarını bildiğini söyler. Aytolun ise Goncagül ile birlikte yaşananların şokuyla hançerini Halime’nin boğazına dayayarak onu öldürmekle tehdit eder. Fakat Aytolun, Rahman tarafından öldürülür. Goncagül ise kaçmıştır. Goncagül’ün peşine düşen Selcan, Gündoğdu’nun kolu için aradığı mantarı orada bulmuştur.

Haberin Devamı

Diğer yandan Ertuğrul Gümüştekin’i obaya getirmiştir. Mahkemeye çıkarılan Gümüştekin bütün suçlamaları reddeder. Ancak şahitler, Gümüştekin’in kardeşi Aytolun ile birlikte yaptıkları her şeyi anlatmışlardır. Gümüştekin’in infaz edileceği sırada Saadettin Köpek, obaya gelip suçlunun kendisine teslim edilmesini ister. Ancak Ertuğrul buna karşı çıkar. Saadettin Köpek’in diretmesi üzerine Ertuğrul, Gümüştekin’in kelesini vurarak ona teslim eder. Saadettin Köpek’in bu yaşanılanlara tepkisi ne olacaktır.

Diriliş Ertuğrul 55. bölüm fragmanında sürpriz gelişme -İzle

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA İKİ SÜRPRİZ AYRILIK!

Diriliş Ertuğrul'da iki sürpriz ayrılık yaşandı. İki güçlü karakter ölerek diziye veda etti. Diriliş Ertuğrul dizisine, yeni sezonda katılan Evrim Solmaz'ın canlandırdığı Korkut Bey'in eşi Aytolun Hatun, yaptığı ihanetlerin bedelini canıyla ödedi.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul'daki diğer bir veda ise Gümüştekin karakteri oldu. Yine diziye 2. sezonda katılan Mehmet Polat'ın canlandırdığı Gümüştekin karakteri de öldü. Ertuğrul Bey, ihanetlerinin cezası olarak Gümüştekin'i öldürdü.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCULARI

Engin Altan Düzyatan – Ertuğrul
Kaan Taşaner – Gündoğdu
Hülya Darcan – Hayme Ana
Esra Bilgiç – Halime
Didem Balçın – Selcan
Burcu Kıratlı – Gökçe
Cengiz Coşkun – Turgut Alp
Cavit Çetin Güner – Doğan Bey
Nurettin Sönmez – Bamsı Beyrek
Osman Soykut – İbn-i Arabi
Fahri Öztezcan – İlyas Fakih
Arda Anarat – Dündar
Burak Temiz – Yiğit Alp
Gökhan Karacık – Derviş
Celal Al – Abdurrahman

Engin Altan Düzyatan kimdir?

Diriliş Ertuğrul 55. bölüm fragmanında sürpriz gelişme -İzle

Engin Altan Düzyatan (d. 26 Temmuz 1979, İzmir), Arnavut asıllı Türk oyuncu ve sunucu.

Engin Altan Düzyatan, 1996 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne girdi. 2001 yılında mezun olduktan sonra İstanbul'a oyunculuk için geldiği yıllarda Kenter ve DOT Tiyatrosu'nda görev almış, ayrıca Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda bir oyun yönetmiştir. Hazal Kaya ve Naz Elmas ile birlikte Beymen Club'ın 2010 koleksiyonu çekimlerinde yer almıştır.

Düzyatan, Yeditepe İstanbul, Koçum Benim, Bir Bulut Olsam, Kapalıçarşı, Son, Yol Ayrımı, Cinayet gibi televizyon dizilerinin yanı sıra Cennet, Romantik Komedi 1 ve Romantik Komedi 2, Bir Avuç Deniz, New York’ta 5 Minare, Anadolu Kartalları, Bu İşte Bir Yalnızlık Var gibi birçok yapımda yer alan sanatçı Ayrıca 1 Milyon Canlı Para isimli yarışma programının sunuculuğunu yapmıştır. 2012 yılında Los Angeles Movie Awards'da Bir Avuç Deniz filmindeki performansı ile "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanmıştır. Halen TRT 1'de yayınlanmakta olan Diriliş: Ertuğrul adlı dizide başrol oyuncusu olarak yer almaktadır.

2014 yılında Neslişah Alkoçlar ile evlenmiş olup Emir Aras adında bir çocuk babasıdır.