Gündem Diriliş Ertuğrul 57. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne! - İzle

Diriliş Ertuğrul 57. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne! - İzle

28.04.2016 - 16:14 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul bu hafta 56. bölümü ile ekrana geldi. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı dizi Diriliş Ertuğrul son bölümün hemen ardından Diriliş Ertuğrul 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde, Noyan'ın en büyük destekçisi olan Ulu Bilge öldürülüyor. İşte Diriliş Ertuğrul 57. yeni bölüm fragmanı ve detayarı...

Diriliş Ertuğrul 57. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne - İzle

TRT ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. İzleyicinin merakla beklediği Diriliş Ertuğrul 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Serdar Gökhan, Hülya Darcan ve Serdar Deniz gibi isimlerin paylaştığı Diriliş Ertuğrul 57. yeni bölümü ile 4 Mayıs 2016 Çarşamba akşamı saat 20:00'da TRT1'de.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA SÜRPRİZ AYRILIK

Reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul dizisinde önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümde sürpriz bir ayrılık yaşanacak. 5 Mayıs'ta izleyici ile buluşacak olan Diriliş Ertuğrul dizisinde Noyan'ın en büyük destekçilerinden biri olan "Ulu Bilge" öldürülüyor.

Diriliş Ertuğrul'un geçtiğimiz çarşamba akşamı yayınlanan 56'ncı bölümü yine nefes kesti. Heyecanın sürekli dorukta olduğu dizide Noyan, hain planlarıyla Kayı obasına kan kusturmaya devam etti. Dizinin önümüzdeki hafta 5 Mayıs tarihinde yayınlanacak 57. bölümünde ise Noyan'ın en büyük destekçilerinden biri olan Ulu Bilge öldürülüyor. Yayınlanan fragmanda kafasına balta saplanan Ulu Bilge'nin yere yığıldığı görülüyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 57. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



DİRİLİŞ ERTUĞRUL 56. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

“Diriliş Ertuğrul”un 56. son bölümünde Noyan, Saadettin Köpek’in kendisine verdiği bilgiyle, Dündar ve Yiğit’i yakalamıştır. Ertuğrul ve alpları, Noyan’a engel olamamıştır. Ertuğrul’un bütün çabalarına rağmen Noyan, bir kez daha kurtulmayı başarmıştır. Boğaç ise Saadettin Köpek’e, bilgi taşımaya devam etmektedir. Diğer yandan Gündoğdu’dan boşalan alp başı görevine Sungur Tekin, getirilmiştir. Sungur Tekin, alplarla, alp başı olarak yeni dönemde neler yapacaklarını konuşur. Toyda Ertuğrul’un Bizans sınırına göç etme fikrine sıcak bakmayan Tuğtekin, bu meseleyi Sungur Tekin’le baş başa konuşarak çekincelerini anlatır. Ertuğrul obaya dönerek Yiğit ve Dündar’ın kaçırıldığını haber vermiştir. Yiğit’in Noyan tarafından kaçırıldığını öğrenen Halime, fenalaşarak bayılır. Bu durum doğumu tetikleyerek Halime’nin erken doğum yapmasına neden olur. Ertuğrul ve Halime’nin bir erkek evlatları olmuştur. Ertuğrul oğlunun adını Gündüz koyar. Saadetin Köpek, Boğaç’ın getirdiği bilgilerle yeni planlar kurar.

Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Saadettin Köpek, Konya’ya kime mektup yazar? Noyan’ın eline düşen Turgut’u, neler beklemektedir? Turgut’la Yiğit arasında neler konuşulur? Saadettin Köpek, obaya niçin gelir? Saadettin Köpek, Sungur Tekin’le başbaşa konuşup ona hangi görevi verir? Tuğtekin’i şok eden olay nedir? sorular Diriliş Ertuğrul'un 56. son bölümünde yanıt buldu.