Gündem Diriliş Ertuğrul 67. bölüm fragmanında şaşırtan olay!

Diriliş Ertuğrul 67. bölüm fragmanında şaşırtan olay!

26.11.2016 - 16:31 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul yeni bölümü ile yarın akşam ekrana geliyor. Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 67. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Dizide Simon, Sultanın casusunun Ertuğrul olduğu öğreniliyor. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izleyen Diriliş Ertuğrul 67. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Diriliş Ertuğrul 67. bölüm fragmanında şaşırtan olay

Çarşamba günleri ilgiyle takip edilen Diriliş Ertuğrul'un 67. bölümünde Ertuğrul'un başı belaya giriyor. Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde Ertuğrul'un sultanın casusu olduğu bilgisi damga vuruyor. Peki bu bilgi doğru mu? Casusu yok etmek için neler yapmayı planlıyorlar? Hepsi Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde...

Haberin Devamı

Yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı,yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, başrollerini Engin Altan Düzyatan,Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Didem Balçın, ve Hülya Darcan'ın paylaştığı Diriliş Ertuğrul Çarşamba akşamları TRT 1'de.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 67. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 67. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde küçük bir çocuğun öldürülmesinin ardından herkes yasa boğuluyor. Obanın hem içindeki hem de dışındaki düşmanlar huzur vermiyor. Çalışmaya gelen hatunları eşkıya basıyor, bunun üzerine Ertuğrul hepsinin cezasını vermek üzere hazırlanıyor. Sultanın casusunun Ertuğrul olduğu öğreniliyor, iki oba arasındaki savaş başlamak üzere... Ertuğrul düşmanların ciğerini sökeceğini söylüyor.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 66. SON BÖLÜM ÖZETİ

Diriliş Ertuğrul'un 66. son bölümünde neler yaşandı?

Kılıçların Parıldadığı An…

Kayıların ve Çavdarların ortak kilimhane konusunda anlaşmasının ardından Hanlı Pazarda kilimhane yeri için Simon ile görüşmeye gidilmiştir. Ancak yaşanan gelişmelerin ardından kılıçların çekilmesiyle süreç başka bir hal almıştır. Çekilen kılıçlar kınlarına kanlı mı girecek, yoksa kansız mı?

Riskli Ortaklığın Bilinmez Akıbeti…

Ertuğrul Bey’in Candar Bey’in teklifini Ural’a rağmen kabul etmesinin ardından oluşan durum hangi olaylara gebe olacak? Ortaklığa baştan beri karşı olan Ural’ın bu yeni durum karşısında atacağı adım ne? Bütün bunlar yaşanırken Candar Bey’in Ural’ın işlerini Aliyar’a vermesi, Ural ile Aliyar arasında nasıl bir gerilim yaratacak?

İki ihtimalin Gizemi…

Uğradığı baskının ardından yaralı kurtulan Turgut Alp’ın beklenmeyen tepkisi herkeste şok etkisi yaratmıştır. Son baskının ardından yaşadığı tüm sıkıntıların sebebini Ertuğrul Bey’in aldığı kararlara bağlayan Turgut’un bu durumundan istifade etmeye çalışan Simon, ne tür bir oyun içindedir? Turgut’un hayatta kalmasını sağlayan Maria ile Turgut’un ilişkisinde ne tür gelişmeler olacak? Bütün bunlar olurken Bamsı’yla tekme tokat kavga eden Turgut’un Ertuğrul’la ilk karşılaşmasında neler yaşanacak?

Yiğidin başından bela eksik olmaz…

Haberin Devamı

Artık birlikte iş yapmak zorunda olan Kayı ve Çavdar kadınlarının bu ortaklığa tepkileri nasıl olacak? Her şeyin iyi olduğu düşünülürken Kayı kadınlarını bekleyen tehlike ne? Sultan’ın bölgedeki gözü olan Ertuğrul Bey’in dünyasını yıkacak olan şok gelişme ne olacak? Diriliş Ertuğrul Çarşamba akşamları TRT 1'de.