Gündem Diriliş Ertuğrul 74. bölüm fragmanında Ertuğrul'un yeni hedefi ne olacak?

Diriliş Ertuğrul 74. bölüm fragmanında Ertuğrul'un yeni hedefi ne olacak?

17.01.2017 - 09:55 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul dizisi 73. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Trt1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'da bu hafta Karacahisar kalesinden sağ salim kurtulmayı başaran Ertuğrul'a düşman saldırıları arttırmaktadır. Peki Ertuğrul'un yeni hedefi nedir? Dizinin son bölümünde sonra yayına giren Diriliş Ertuğrul 74. yeni bölüm fragmanı yeni gelişmelerin ipuçlarını veriyor...

Diriliş Ertuğrul 74. bölüm fragmanında Ertuğrulun yeni hedefi ne olacak

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği Diriliş Ertuğrul 73. bölüm yayınlandı. Ertuğrul Bey ve Alpleri Karacahisar kalesinde büyük bir pusunun içine düştü. Savaş çıkarmakla suçlanan Ertuğrul yeni bölümde Karacahisar kalesinden sağ salim kurtulmayı başardı.

Haberin Devamı

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Hülya Darcan, Osman Soykut, Nurettin Sönmez, Cengiz Çoşkun, Gökhan Karacık, yer alıyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 74. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 73. BÖLÜM ÖZETİ

Büyük bir oyun içerisine düşmüş Ertuğrul Bey ve alpları kalede mahsur kalmıştır. Düştükleri tuzaktan habersizdirler. Sultanın sulhu tesis etmekle görevlendirdiği Ertuğrul Bey şimdi savaş çıkarmakla suçlanmaktadır. Kaleden alplarıyla birlikte nasıl sağ çıkacaktır? Bu durumu haber alan Candar, Köpek ve Ural ne şekilde davranacaktır?

Her türlü tuzağı zekasıyla ve bileğinin gücüyle def etmeyi başaran Ertuğrul sultana verdiği söz gereği kılıcını kullanmamaktadır fakat düşman saldırılarını arttırmaktadır. Ertuğrul’un bu saldırılara karşı yeni stratejisi ne olacaktır?

Haberin Devamı

Candar Bey’in evinde misafir olan Sadettin Köpek, Aslıhan’a karşı duygusal bir yönelim içerisindedir. Bunu farkeden Ural, Sadettin Köpek’i evliliğe teşvik eder. Saadettin Köpek ne yapacaktır?

Aşka susamış olan Bamsı’nın gönlü mucize şekilde karşısına çıkmış Helena’ya kaynar. Helena ise Bamsı’yı kendilerinin kervanına saldıran kişi olarak bilmektedir. Helena gerçeği öğrenecek midir? Bamsı’nın duyguları karşılık bulacak mıdır?