Gündem Diriliş Ertuğrul 78. bölümünde Aliyar şehit mi olacak?

Diriliş Ertuğrul 78. bölümünde Aliyar şehit mi olacak?

17.02.2017 - 15:17 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul 78. bölüm fragmanı yayınlandı. Reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde Aliyar'ın yaralanması herkesi üzüyor, peki şehit mi olacak? Heyecanlı sahneleriyle Diriliş Ertuğrul Çarşamba akşamı TRT 1'de olacak.

Diriliş Ertuğrul 78. bölümünde Aliyar şehit mi olacak

TRT 1 kanalının reytingleri alt üst eden dizisi Diriliş Ertuğrul 78. bölümüyle Çarşamba günü izleyicilerini ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde Çavdar obasında yapılan seçimi kazanan Aliyar cenk meydanında yaralanıyor. Peki Aliyar kurulan hain planlara kurban mı gidecek yoksa Ertuğrul Bey onu bu durumdan kurtarabilecek mi? Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle Çarşamba TRT 1'de olacak.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 78. BÖLÜM ÖZETİ

Yaptıkları oyunlarla Ural’ı ölümden kurtaran Vasilius ve Sadettin Köpek kazandıklarını zannederken aslında Ertuğrul’un büyük oyununda kaybetmişlerdir. Ertuğrul zor olanı yapmış, evladına kıyan, alplarını öldürten Ural’ı sulh diyetiyle serbest bırakmıştır. Ertuğrul için zor olsa da, bu durum ileriye dönük planlarına ulaşabilmesinin yolunu açmıştır. Aliyar, bey olmuş, böylece iki obanın birliği temin edilmiştir. Peki şimdi, çıkarı zedelenen, Ural’ın bey olması için iki adamını bile gözünü kırpmadan harcayan Vasilius’un hamlesi ne olacaktır? Sadettin Köpek nasıl bir yöntem izleyecektir?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 78. BÖLÜM FRAGMANI



Diğer yandan Aslıhan, Batuhan tarafından saldırıya uğramıştır. Batuhan, Ural’ın kirli işlerinde kullandığı en sadık adamıydı? Ural için Aliyar’a karşı duran Aslıhan, hakikatleri Batuhan’dan işitince nasıl bir tavır izleyecektir? Batuhan’ın Aslıhan üzerinden planı ne olacaktır? Evleneceği kadının kaçırıldığını duyan Emir Saadettin neler yapacaktır?
Vasilius’un gün geçtikçe artan duygusal yönelimlerine karşı kalede sıkışıp kalan Helena’nın akıbeti ne olacaktır? Onu içinde bulunduğu bu çıkmazdan kim kurtaracaktır?