Gündem Diriliş Ertuğrul 79. yeni bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı! Ural, bey olabilecek mi?

Diriliş Ertuğrul 79. yeni bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı! Ural, bey olabilecek mi?

21.02.2017 - 14:04 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul son bölümü dün akşam TRT1'de ekrana geldi. Hemen ardından yayına giren Diriliş Ertuğrul 79. yeni bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı. Diriliş Ertuğrul'da bu hafta Vasilyus ile Batuhan'ın oyunun kurbanı Aliyar oluyor. Kaçırılan Aslıhan'ı yem olarak kullanan Batuhan, Ural ve Aliyar'ı büyük bir tuzağın içine sürükledi. Yeni bölümde ise Ural, bey olma çabası içindedir...

Diriliş Ertuğrul 79. yeni bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı Ural, bey olabilecek mi

Yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği Diriliş Ertuğrul dizisinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Esra Bilgiç, Cengiz Çoşkun, Nurettin Sönmezi Cavit Çetin Güner, ve Kürşat Alnıaçık'ın yer aldığı Diriliş Ertuğrul yeni bölümü ile 22 Şubat 2017 Çarşamba akşamı TRT1'de ekrana geldi.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 78. BÖLÜM ÖZETİ

Aliyar bey olarak seçilmiştir. Ertuğrul'un Aliyar'a olan desteğini "Gayemiz ne makamdır nede mülk. İstikameti hak olan herkes bizim dostumuzdur. Gayrı menzilimiz bir davamız birdir bizim." şeklinde ifade ederek belirtmiştir. Vasilyus ise Ural'ın eski adamı ile iş birliği içine girer. Ural ile Aliyar'ı aynı tuzağa düşürmeye çalışacak olan Vesilyus bu planında başarılı olabilecek mi?

Oyuna karşı oyun
Yaptıkları oyunlarla Ural’ı ölümden kurtaran Vasilius ve Sadettin Köpek kazandıklarını zannederken aslında Ertuğrul’un büyük oyununda kaybetmişlerdir. Ertuğrul zor olanı yapmış, evladına kıyan, alplarını öldürten Ural’ı sulh diyetiyle serbest bırakmıştır. Ertuğrul için zor olsa da, bu durum ileriye dönük planlarına ulaşabilmesinin yolunu açmıştır. Aliyar, bey olmuş, böylece iki obanın birliği temin edilmiştir. Peki şimdi, çıkarı zedelenen, Ural’ın bey olması için iki adamını bile gözünü kırpmadan harcayan Vasilius’un hamlesi ne olacaktır? Sadettin Köpek nasıl bir yöntem izleyecektir?

Diğer yandan Aslıhan, Batuhan tarafından saldırıya uğramıştır. Batuhan, Ural’ın kirli işlerinde kullandığı en sadık adamıydı? Ural için Aliyar’a karşı duran Aslıhan, hakikatleri Batuhan’dan işitince nasıl bir tavır izleyecektir? Batuhan’ın Aslıhan üzerinden planı ne olacaktır? Evleneceği kadının kaçırıldığını duyan Emir Saadettin neler yapacaktır?

Vasilius’un gün geçtikçe artan duygusal yönelimlerine karşı kalede sıkışıp kalan Helena’nın akıbeti ne olacaktır? Onu içinde bulunduğu bu çıkmazdan kim kurtaracaktır? sorusu yeni bölümde yanıt bulacak.