Gündem Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

18.05.2017 - 09:00 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranında yayınlanan Diriliş Ertuğrul 88. son bölüm ile Çarşamba akşamı ekrana geldi. Soluk soluğa izlenen Diriliş Ertuğrul son bölümde Bir süredir sessizliğini koruyan Vasilius Nikea’dan gelen büyük orduyla birlikte güç toplamış ve Sultan’ın casusunu yakalayarak Ertuğrul’ları büyük bir tuzağa düşürmüştür. Peki Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölümde Ertuğrul Bey intikamını alabilecek midir?

Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

TRT ekranlarının rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Çağdaş Onur Öztürk, Esra Bilgiç ve Hülya Darcan gibi isimlerin bulunduğu yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği yönetmen koltuğunda Metin Günay'ın oturduğu dizide Aliyar karakterini canlandıran yakışıklı isim Cem Uçan diziden ölerek ayrıldı. Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 89. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı...

Haberin Devamı

Sevilen dizi UEFA Avrupa Ligi Finali Ajax - Manchester United maçı nedeniyle önümüzdeki hafta yayınlanmayacak. Diriliş "Ertuğrul" yeni bölümüyle 31 Mayıs Çarşamba 20:00'de TRT 1 ekranlarında.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 89. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde Aliyar ve Ertuğrul’a büyük bir kumpas kuran Vasilius, Kayı Obası ve Çavdar Obası'nı hüsrana uğratmıştır. Cenk meydanında Aliyar hayatını kaybederken Sultan Aleaddin, Ertuğrul'u bu tuzaktan kurtarır. Bütün bunlardan habersiz olan Köpek, Çavdar Obasında Aliyar'ın cenazesine katılır. Ancak Sultan Aleaddin ile karşı karşıya gelince büyük bir şok geçirir. Ertuğrul'un hedefinde ise Vasilius vardır. Karacahisar tekfuru Vasilius, hain emellerinde başarıya ulaşmış gözüksede Ertuğrul, şehitlerin intikamı için onu öldürmeye yeminlidir. Peki Ertuğrul, Vasilius'tan intikam alabilecek midir?

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 88. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bir süredir sessizliğini koruyan Vasilius Nikea’dan gelen büyük orduyla birlikte güç toplamış ve Sultan’ın casusunu yakalayarak Ertuğrul’ları büyük bir tuzağa düşürmüştür. Ertuğrul’lar büyük zayiat vermiş, Aliyar ciddi bir ok darbesi almıştır. Peki Ertuğrul’lar Vasilius’un bu büyük saldırısından kurtulabilecek midir? Aliyar yaşayacak mıdır? Diğer yandan Halime doğum sancıları içinde kıvranmaktadır. Çocuk ters gelmekte ve ebeler bir türlü doğumu gerçekleştirememektedir. Halime son olarak kendinden geçmiş ve herkes çaresiz kalmıştır. Ebeler var güçleriyle çaba harcamaktadırlar. Peki ebelerin bu çabası netice verecek midir? Halime Sultan kurtulacak mıdır? Bebek yaşayacak mıdır? Diğer yandan Sultan Aleaddin Ebu Mansur adıyla Kayı Obasına gelmiş, incelemelerde bulunmuştur. Peki Sultan Aleaddin’i Konyadan kayı obasına tebdil-i kıyafet getiren sebep nedir? Sultan’ın burada olması ne gibi neticeler doğuracaktır? soruları dizinin son bölümünde yanıt buldu.

CEM UÇAN KİMDİR?

Cem Uçan 12 Ağustos 1978 doğumludur. Uzun yıllardır sinema ve dizi oyunculuğu yapan Cem Uçan yengeç burcudur. 38 yaşında olan oyuncu Cem Uçan dizilerde oynadığı karakterlerin hakkını veren bir oyuncudur.

Cem Uçan'ın oynadığı diziler ve sinema filmleri şunlardır: Filinta-Bin Yılın Şafağında, Sungurlar, Hıyanet, Filinta-Bir Osmanlı polisiyesi, Hıyanet Sarmalı, Su ve Ateş (Sinema), Nizama Adanmış Ruhlar, Küçük Kıyamet, Osmanlı'da Derin Devle,t Kurt Kanunu, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Bir Hikayem Var (Sinema), Acayip Hikayeler, Kurtlar Vadisi Pusu'dur.