Cadde Diriliş Ertuğrul nerede çekiliyor?

Diriliş Ertuğrul nerede çekiliyor?

22.08.2016 - 10:14 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranlarının reyting listelerini alt üst eden dönem dizisi Diriliş Ertuğrul 3. sezon çekimlerinde mekan değişikliğine gitti. Peki ilgi çekici dizi Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümleri nerede çekiliyor? İşte merak edilen detaylar ve Diriliş Ertuğrul...

Diriliş Ertuğrul nerede çekiliyor

Diriliş Ertuğrul iki sezondur sevenlerini şaşırtmaya devam ediyor. Yayınlanan her bölümde çarpıcı sahneler ile olay yaratan Diriliş Ertuğrul 3. sezona geçerken çekim yapılacak yeri değiştirdi...

Haberin Devamı

Heyecanla beklenen yeni bölüm öncesi Diriliş Ertuğrul'da çekim yerinin değişmesi ilginç bir gelişme oldu. . Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, sosyal medya paylaşımında yeni sezonda çekimlerin yapılacağı yeri paylaştı.

İlk bölümü 10 Aralık 2014 tarihinde yayınlanan yapımcılığını Tekden Film’in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ’ın yazdığı, başrollerini Engin Altan Düzyatan,Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Didem Balçın, ve Hülya Darcan’ın paylaştıkları televizyon dizisi Diriliş Ertuğrul’un 3. Sezon çekimleri Kapadokya’da yapılacak.

Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ Facebook hesabından Kapadokya’da çekilmiş bir fotoğrafına düştüğü notta “Hikayemizin geçeceği diyarlarda senaryomuz şekilleniyor” bilgisine yer verdi. Dizinin Kapadokya’da çekilecek olması herkesi heyecanlandırırken “Asmalı Konak” benzeri bir etkiyle turizmi canlandırma hayali de turizmcileri umutlandırdı.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Diriliş Ertuğrul nerede çekiliyor

Cevabı en çok merak edilen soruların başında her zaman ki gibi 3. sezonun başlama tarihi yer alıyor. Yapımcıların bununla ilgili henüz resmi bir açıklaması yok. Net tarih için biraz beklemeniz ve sitemizi takip etmeniz gerekebilir. Ancak bizler aldığımız duyumlardan sonra 3. sezonun başlama tarihi olarak 28 Eylül 2016 Çarşamba günü olacağını düşünüyoruz.

Neden bu tarihi verdiniz diyenlere cevap olarak geçen sezon 30 Eylül çarşamba günü başlayan Diriliş Ertuğrul 3.sezonda da bir aksilik olmaz ise aynı tarihte başlayacak. Yine nefes kesen bir sezon ile ekranlara gelmeyi hedefleyen Diriliş Ertuğrul 3.sezon çok konuşulacak. Bizans döneminin işlenmesi beklenen Diriliş Ertuğrul 3.sezon ile ilgili tüm ayrıntılar çok yakında tvbildirim.com

Dizinin 3. Sezon Oyuncuları Kadrosu Netleşmeye Başladı
Diriliş Ertuğrul’un gelecek sezon için oyuncu kadrosunda güçlü değişikliklere gitmesi bekleniyor. Bu sezon fırtına gibi esen ve reyting derdi olmayan dizinin reklam gelirlerinden aldığı payda hiç azımsanacak gibi değil. Bu yüzden oyuncu kadrosunda güncel ve popüler oyuncuları görmemiz mümkün gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Kimler Diziden Ayrılacak?

2. Sezon biterken bazı oyuncuların acele ile diziden çıkarıldığını fark ettik. Bunlar 3. sezon dizide ve senaryoda olmayan isimlerdi. Bakınız Tuğtekin, Aytolun, Korkut Bey, … liste devam ediyor. Diğer merak edilen isimler ise Sungurtekin, Gündoğdu, Selcan gibi ana karakterin yanında yer alan isimlerin gelecek sezonda dizide olup olmayacakları idi.

Gündoğdu ( Kaan Taşaner) yeni bir dizi ile anlaştı hatta Diriliş’in sezon finalinde dahi oynamadığını takipçilerimiz hatırlıyor olmalı. Bizim düşüncemiz gelecek sezonda geride kalan göçe katılmayan oyuncuları büyük bir Moğol baskını ile topluca katledilecekleri yönünde. Yani onları 3. sezonda hiç görmeyebiliriz.

Diriliş Ertuğrul 3. Sezon Konusu
Üçüncü sezonda Ertuğrul’a inanan ve onunla birlikte Bizans sınırına göç edenlerin hikayesini izleyeceğiz. Yine Bizans sınırlarında türlü entrikaların, türlü pisliklerin karşısında dim dik duran bir Ertuğrul izleyeceğiz. Yarım asırdan bile fazla süre boyunca 3 kıtaya hükmetmiş Osmanlı İmparotorluğunun kuruluş hikayesini izleyeceğiz.