Gündem Diriliş Ertuğrul 74. bölüm fragmanında beklenmedik olay!..

Diriliş Ertuğrul 74. bölüm fragmanında beklenmedik olay!..

23.01.2017 - 12:17 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul yepyeni bir bölüm ile ekrana geliyor. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Diriliş Ertuğrul 74. bölüm fragmanı yayınlandı. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Diriliş Ertuğrul'da bu hafta Vasilius'un hain planı yüzünden Ertuğrul, beklenmedik bir olayla karşı karşıya kalacak...

Diriliş Ertuğrul 74. bölüm fragmanında beklenmedik olay..

TRT1'in merakla beklenen dizisi Diriliş Ertuğrul 74. bölüm fragmanı yayınlandı. Vasilyus karakterini canlandıran Çağdaş Onur Öztürk yeni bölümde hain planlar peşinde. Yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı, başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Didem Balçın, ve Hülya Darcan'ın paylaştıkları televizyon dizisi Diriliş Ertuğrul nefes kesecek yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20:00’de TRT 1’de.

Haberin Devamı
DİRİLİŞ ERTUĞRUL 74. BÖLÜM ÖZETİ

Türlü oyunlara karşı göğüs geren, kurulan tuzağı tersine çeviren ve nihayet tekfurun kızını kurtararak kaleden sağ çıkmayı başaran Ertuğrul Bey ve alpları Tekfur’la dostluk ilişkisi kurmuşlardır. Fakat hain emelleriyle bu oyunu bozmak isteyen Vasilius boş durmayacaktır. Şimdiki planı Ertuğrul’un hanında Tekfur’u öldürterek Ertuğrul’u zor durumda bırakmak ve Türklerle Bizans arasında savaş başlatmaktır. Peki, Vasilius bu planında başarıya ulaşacak mıdır?

Aslıhan’a ilgisi olan Sadettin Köpek, Ural’ın da desteğiyle Candar Bey’den Aslıhan’ı istemiştir. Bu teklife Candar Bey ne diyecektir? Önceki bölümlerde babasına mutlak itaat sözü veren Aslıhan, Saadettin Köpek ile evliliğe olumlu yaklaşacak mıdır? Bu meselede Aliyar’ın tutumu ne olacaktır?

Daha önce Çolpan’la birlikte Toktamış Bey’i öldüren Aybüke, Kutluca tarafından sorguya çekilmiş, bu tehlikeli durum Çolpan’a yansıtılınca Çolpan hemen harekete geçerek acımadan Aybüke’yi öldürmüştür. Gün geçtikçe Çavdar Obasında gördüğü kirli işlerden rahatsız olan Kutluca nasıl bir tavır içinde olacaktır? Bu ölümün bir cinayet olduğunu öğrenebilecek midir? Öğrenirse nasıl bir tutum içinde olacaktır?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 74. BÖLÜM FRAGMANI



ÇAĞDAŞ ONUR ÖZTÜRK (VESİLYUS) KİMDİR?

Haberin Devamı

16 Ağustos 1979 senesinde dünyaya gelen Çağdaş Onur Öztürk aslen Sivaslıdır. Başarolu dizi ve film oyuncusu Öztürk Anadolu üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları bölümünden mezun olmuştur. Gazi, Sakarya Fırat, Kuzey Güney, Böyle Bitmesin, Kendine İyi Bak ve Aşktan Kaçılmaz gibi dizilerde rol alan Çağdaş Onur Öztürk son olarak TRT 1’de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Vasilyus karakterini oynamaktadır.