Siyaset Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Kimse torpil aramasın, bizi de aramasın

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Kimse torpil aramasın, bizi de aramasın

24.02.2018 - 16:30 | Son Güncellenme:

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sadece AK Parti'li değil, hangi partiden olursa olsun herhangi bir talep geldiğinde, Ankara'da kendilerine ihtiyaç duyulduğu zaman tereddüt etmeden yardımcı olduklarını bildirdi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Kimse torpil aramasın, bizi de aramasın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Duraliler Mahallesi'nde yaptırılan belediye ek hizmet binasının açılışında, belediyeciliğin artık sadece altyapı olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesinde gece gündüz çalışanların şartlarının iyi olması gerektiğini aktaran Çavuşoğlu, "En iyisini hak ediyorlar. Huzurlu ve mutlu olurlarsa hizmetlerin en iyisini yaparlar." dedi.

Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, belediye yöneticileri ve çalışanlarını tebrik eden Çavuşoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun tüm kamu kurumlarının çalışmalarını iyi koordine ederek devlet yatırımlarının kısa sürede halka ulaşmasını sağladığını ifade etti.

Konuşmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve AK Parti Antalya milletvekilleriyle hizmet binasının açılışını yapan Çavuşoğlu, tamir ve bakım atölyelerini gezdi, işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Devamı

Çavuşoğlu ve beraberindekiler daha sonra Çakırlar mevkisindeki Antalya Büyükşehir Belediyesince emekliler için düzenlenen Hobi Bahçeleri'nin açılışına geçti.

Antalya'nın güzel bir şehir olduğunu, hizmetlerle daha da güzelleştiğini vurgulayan Çavuşoğlu, "Büyükşehir Belediyemiz ve diğer belediyelerden gelen talepleri karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz. Sadece AK Parti'li değil, hangi partiden olursa olsun herhangi bir talep geldiğinde, Ankara'da bize ihtiyaç duyulduğu zaman tereddüt etmeden o arkadaşlarımıza da yardımcı oluyoruz. Çünkü Antalya halkına hizmet için olduğunu biliyoruz." diye konuştu.

Belediyeciliğin hizmet alanının artık geniş olduğuna dikkati çeken Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde belediyecilik alanında yeni vizyonlar ortaya koyduklarını dile getirdi.

Belediyecilik anlayışında halka dokunmanın ve ne istediğini bilmenin önemli olduğunu anlatan Çavuşoğlu, şunları kaydetti:

"Halkın taleplerini küçük projelerle de olsa yerine getirmek onları çok mutlu ediyor. Bu Hobi Bahçesi de onlardan birisi. İnsanlar burada vakit geçirmekten haz alıyor, dertlerini unutup streslerini atıyor. Çoğumuz çiftçiyiz imkanımız var ama böyle imkanı olmayanlar da var. Tüm bu vatandaşlarımızın bu ihtiyacının karşılanması çok anlamlı. Buraya başvuranlar için kriterler belirlenmiş.Yukarıdan aşağı yaş kriteri konulmuş. Sırası gelen bu imkandan yararlanacak. Kimse torpil aramasın, bizi de aramasın. Çocukları topraktan koparmamak gerekir. Kızımı iki yaşından beri memleketimiz Alanya'ya gönderirdim. Kültürünü öğrendi, unutmuyor. Çocukların toprakla iç içe büyümesi ruh sağlıkları açısından da önemli."

Haberin Devamı

Çavuşoğlu ile beraberindekiler açılışın ardından hobi bahçesi sakinlerine kullanım sertifikalarını verdi, vatandaşlarla sohbet etti.