Bir yanda ünlü Diyarbakır Kalesi... Diğer yanda ilk 2 hafta geçit vermeyen Fenerbahçe kalesi... Turkcell Süper Lig'de ilk 2 haftayı lider kapayan ve henüz kalesinde gol bile görmeyen Fenerbahçe, Trabzonspor'u dize getiren Diyarbakırspor ile pazartesi mesaisinde !..
Sarı lacivertlilerde ilk hedef Diyarbakırspor'u yenip yoluna kayıpsız devam etmek, ikinci hedefse rakibini en az 3 farklı yenerek Galatasaray'a maç eksiğiyle kaptırdığı liderlik koltuğunu geri almak.
Fenerbahçe'yi bu hedefe giden yolda düşündürenlerse hem aşırı sıcak hem de eksikler. Diyarbakır'ın kavurucu sıcağında oynanacak maçta Alex, Mehmet Topuz, Deivid, Deniz gibi isimler forma giyemeyecek.
Ligin ilk haftasında sahasında ankaragücü ile berabere kalan, geçen hafta ise Trabzonspor'u deplasmanda yenerek sükse yapan ev sahibi ekip ise taraftarına 3 puan hediye etmenin hesaplarını yapıyor. Son anda yapılan transferlerle henüz uyum sürecini tam aşamayan kırmızı yeşilliler, yine de güçlü rakibini evine puansız göndermeye çalışacak.
STAT: Diyarbakır Atatürk
SAAT: 21.00
YAYIN: Lig TV
HAKEMLER: Suat Aslanboğa, İsmail Şencan, Şahan Yılmaz
DİYARBAKIRSPOR: Espinoza, Diallo, Tolga, Basim Abbas, A.Muhammed, Abdullah, Barış, Ayman, Şener, Tezemate, Mendoza
TEKNİK DİREKTÖR: Ziya Doğan
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Bilica, Carlos, Kazım, Cristian, Emre, Andre Santos, Semih, Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: Cristoph Daum
Türkiye canlı maç skorlarını artık buradan takip ediyor.Hemen sen de tıkla, dakika dakika maç skorlarını tüm futbolseverler ile aynı anda öğren!

