Siyaset Baransu: Kıyamet günü hesaplaşırız

Baransu: Kıyamet günü hesaplaşırız

04.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şırnak Uludere’de 35 sivilin yaşamını yitirmesine yol açan operasyonla ilgili ortaya attığı “istihbarat MİT’ten geldi” iddiasıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın tepkisini çeken Taraf Gazetesi Yazarı Mehmet Baransu Başbakan’a yanıt verdi

Baransu: Kıyamet günü hesaplaşırız

Baransu, twitter’da “Rabbim, benim kim olduğumu, senden başka kimseden korkmadığı en iyi sen biliyorsun. Kıyamet günü iftira atan herkesle hesaplaşacağım” dedi. Baransu, Uludere olayının ardından Taraf gazetesindeki “İstihbarat MİT ajanından geldi” şeklindeki haberine “köşe yazarlığı yapan cambazlar var” diye tepki gösteren Erdoğan’a daha önce de twitter’dan yanıt vermişti. Baransu, MİT’i Başbakan’dan daha iyi bildiğini öne sürerek, “Sayın Başbakan ben eli silah tutanlardan korkmadım. Kasımpaşalı Tayyip Erdoğan’dan korkacağımı zannediyorsanız yanılıyorsunuz” diye yazmıştı.

Haberin Devamı

Baransu’ya Kasımpaşa yanıtı
Bakıyorsunuz daha da ileriye gidiyor. ‘Ben eli silahlı olanlardan korkmadım, Kasımpaşalı Tayyip’den mi korkacağım’ diyor (Taraf yazarı Mehmet Baransu’nun sözleri). Bizim derdimiz kimseyi korkutmak değil ama şunu unutma, unutmayın; ben Kasımpaşalı Tayyip olmaktan şeref duyarım. Kasımpaşa’dan çıkan, oranın bir evladı olarak, tüm halkımın da biz bu makamlara getirmesinden dolayı, bir hizmetkar olarak milletime hizmet etmekten onur duyarım. Eğer bu ülkede yüzde 50 bize oyunu verdiyse, herhalde bu yüzde 50’den daha akıllı değilsin. Kendinizi çek edin, kontrolden geçirin. Acaba biz nerede yanlış yapıyoruz da bu ülkenin yüzde 50’si bu insanlara oy veriyor. Bunu gözden geçirin.

Yazarlar