Skorer Güneş çarpması

Güneş çarpması

26.05.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

MEDYAYA: Bazı medya mensupları baskı ortamı oluşturdu. Rakip takım yayın organı gibi çalışanlar oldu FENER’E: 3 penaltı incelensin diyenler bir maçta 3 penaltı kazandı. Bunları konuşmam. Dikkatli olalım MHK’YE: Hakem atamaları rayından çıktı. Hatalardan çok baskı altında verilen kararlar etkili oldu

Güneş çarpması

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş dün bir basın toplantısı düzenledi, televizyon görüntüleriyle, gazete küpürleriyle görüşlerini destekledi.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki basın toplantısında şu sözler yer aldı:
* Uzun süredir birlikte değildik. Susturulduk. Bugün konuşabiliyoruz.
* Ben konuşsam da bir şey değişmeyecekti. Kamuoyu yanlış yönlendirildi. Burada ne konuşursak konuşalım İstanbul'daki medya farklı aktaracaktır.
* Susturulmak şu; benim söylediklerim farklı aktarıldı. Bu da bir nevi susturulmaktır. Bunu yazanlardan biri Ercan Güven. "Bırakacağım" söylendi. Sonra üzerimize saldırıldı.
* Avrupa'da Liverpool'a elendik. Kupada kaybettik. 82 puanla ikinci olduk. Daha iyisini yapabilirdik.
* Bizim de hatalarımız oldu. Teknik-taktik, transferler, medya ilişkileri ve hakemler... Hepsi sorgulanabilir.
* Aşırı övgü ve yergiler hassas yapısı olan Trabzon'u etkiledi. Transfer dedikodularından da etkilendik.
* Objektiften uzak bazı medya mensupları baskı ortamı oluşturdu. Rakip takım yayın organı gibi çalışanlar oldu.
* Geçmişte paranın emeği yendiğini söylemedim. Para ile çok şey yapabilecek insanların farklı işler yaptığını söyledim. Ama farklı yorumlandı.
* Hakem atamaları rayından çıktı. Hatalardan çok baskı altında verilen kararlar etkili oldu.
* Haksızlığı değil, düzensizliği ve kötü niyeti görüyorum. Kimseye saldırım olmadı. 3 penaltı incelensin diyenler bir maçta 3 penaltı kazandı. Bunları konuşmam. Dikkatli olalım.
* Transfer sistemi kulüpleri zor durumda bırakıyor. Zenginleri daha zengin yapıyor.
* Bugün ilk defa Lig TV toplantımızı canlı yayınlamayarak niyetini ortaya koymuştur.
* Ne yaparsanız yapın değişmez. Güçlü olan gücünü kullanır, alttaki ezilir.

Haberin Devamı

Yerlide sıkıntı var
* Benim tek sorumlu olmam için kulübün sahibi olmam lazım. Ben ailemden sorumluyum. Oyuncu alınacaksa söylerim, alınır alınmaz, para vardır, yoktur, o başka bir şey.
* Yabancı konusu sorun değil. Biri gelir, biri gider. Yerlide sıkıntı var. Selçuk ve Egemen gitmezse bir sorun yaşamayız.
* Şaibe konusuna girmek istemiyorum. Yapabilirsen yap. Ortam izin veriyorsa yap. Mafya size kıyak geçiyorsa iyidir. Tanımıyorsanız kötüdür. Herkesin değişmesini istiyor ama siz değişmiyorsanız o zaman konuşmaya gerek yok.
* İkincilik üçüncülükten iyidir. Siyasi tarafa çok girmiyorum. Seçim var, olumsuz yansıyabilir. Hürriyet Gazetesi için isim veriyorum. Bu yanlış. Fenerbahçe yayın organıyım deseydi rahatsız olmazdım. FB TV ’yi izliyorum. Böyle yayın yapmıyor.

HÜRRİYETİMİ KAYBETTİM AMA!
"Hürriyetimi kaybettim ama cesaretimi kaybetmeyeceğim. Antrenörlüğü bırakacağımı öne çıkarmaya çalıştılar. Emeğe saygısızlık istemediğim yönündeki ifadeleri öne çıkararak sanki bir saldırı varmış ve kendimi savunuyormuşum gibi gösterildi. Üzerimize gelindi.

Haberin Devamı

‘Sarvan bilmiyor mu?’
Yunus Yıldırım ikinci yarıda bizim üç maçımızı yönetti. Fenerbahçe maçlarına gidemedi. Bunu Oğuz Sarvan bilmiyor mu? Herkes her şeyi biliyor. Olabildiğince herkesi memnun ederek bu düzen yürütülmeye çalışılıyor. Fenerbahçe şampiyon yapıldı demek doğru değil. Tüm takımlar emek verdi.