Diyarbakır Diyarbekirspor'un Darıca Maçı Programı Belli Oldu

Diyarbekirspor'un Darıca Maçı Programı Belli Oldu

01.03.2018 - 16:55 | Son Güncellenme:

.

Diyarbekirsporun Darıca Maçı Programı Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden ve şampiyonluk hesapları yapan Diyarbekirspor’un 26. hafta maçında lig lideri ile deplasmanda yapacağı karşılaşmanın programı belli oldu.
TFF’den yapılan açıklamada, Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasının 10 Mart Cumartesi günü oynanacağı açıklandı. 3. Lig 2.Grup’ta şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren maçın başlama saati de 15.00 olarak belirtildi. Darıca İlçe Stadı’nda oynanacak maçın TRT Kürdi’de naklen yayınlanması için çalışma yapıldığı ve daha sonra kamuoyuna açıklama yapılacağı öğrenildi.
Diyarbekirspor, 4 Mart Pazar günü kendi sahasında yapacağı Kayseri Erciyesspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Teknik heyetin, Ankara Demirspor maçından farklı kadro bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor.
Diyarbekirspor’da Taner Yıldız, Mustafa Aydoğdu, Fatih Ergen, Osman Bayrak, Umut Dilek ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular kart görmeleri halinde Darıca deplasmanında forma giyemeyecek.