Cadde Diziden ayrılan ülkeyi terk ediyor

Diziden ayrılan ülkeyi terk ediyor

28.11.2014 - 12:43 | Son Güncellenme:

"Reaksiyon" dizisinde kendi isteğiyle senaryoda öldürülen Nehir Erdoğan, Eylül başında evlendiği görüntü yönetmeni Ahmet Sesigürgil'le Paris'e yerleşti

Diziden ayrılan ülkeyi terk ediyor

Nehir Erdoğan, iki yıl önce Fransız kültürünü yakından tanımaya karar verip Sorbonne Üniversitesi'nde Fransızca kursu almaya, sadece iş için İstanbul'a gelmeye başlamıştı.

REYTİNGLER ÜZDÜ

Haberin Devamı

Geçen yıl Silsile filminin çekimlerinde görüntü yönetmeni Ahmet Sesigürgil'e aşık olan Erdoğan, Eylül başında nikah masasına oturdu ve bu arada Reaksiyon dizisine başladı. Ancak reytingleri hedeflenen seviyeye ulaşamayan dizide oynadığına pişman olan Erdoğan, önceki hafta kendi isteğiyle projeden çıktı. Ünlü oyuncunun çok sevemediği karakterine senaryoda ölüm sahnesi yazıldı.

PARİS'E TAŞINDI

Erdoğan çekimler biter bitmez eşiyle Paris'e yerleşti. Fransızcasını ilerleten Erdoğan, çok heyecanlanacağı bir iş çıkmadıkça şimdilik İstanbul'a yerleşmeyi düşünmüyor.

ÇELİKKOL DA ÜLKEYİ TERK ETTİ

Bir süredir Reaksiyon'dan ayrılacağı söylenen İbrahim Çelikkol da diziye veda etmişti. Çelikkol, dinlenmek için arkadaşı Savaş Sırıkçı ile birlikte dün sabah Los Angeles’a gitmişti. Yakışıklı oyuncu ve Sinem Kobal'ın, evlilik konusunda anlaşamadığı için ayrıldığı söylenmişti.