Teknoloji Huawei, O Bilgiyi Doğruladı

Huawei, O Bilgiyi Doğruladı

25.04.2016 - 14:06 | Son Güncellenme:

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden biri olan Huawei, geliştirmekte olduğu yeni amiral gemi modeli hakkında önemli bir bilgiyi doğruladı…

Huawei, O Bilgiyi Doğruladı

Son yıllarda imza atmış olduğu akıllı telefon modelleri ile beraber başarılı olan ve milyonlarca adet satış elde eden Huawei, şimdilerde yeni bir akıllı telefon modeli üzerinde daha çalışıyor. Kapalı kapılar ardında geliştirilmekte olan bu telefonun özellikleri ise bilinmemekte. Ancak konuyla ilgili dedikodular da yok değil. Daha önce sızan bilgiler, yeni modelin Quad HD ekran ile birlikte geleceğini söylüyordu. Nitekim konu ile ilgili yeni bir açıklama yapan firma CEO’su Richard Yu, nihayet önemli bilgiyi resmi olarak doğrulamış bulunmakta.

Haberin Devamı

Konu çerçevesinde konuşan Yu, açıkladığı bilgilerde Quad HD ekranın kullanılabileceğini ve özellikle gelişen teknolojinin bunu gerektirdiğini söyledi. Daha önce Quad HD ekranlarının bataryayı gereksiz yere harcadığını söyleyen CEO, fikrini değiştirmiş olacak ki bu sefer olumlu yönde açıklama yaptı. Özellikle sanal gerçeklik konusuna değinen Yu, artık akıllı telefonlarda yeni adımın Quad HD çözünürlüğe sahip ekranlar olduğunu belirtti.

Bu açıklamalardan sonra Huawei tarafından satışa sunulacak olan yeni akıllı telefon modelinde Quad HD ekranın bulunacağını da söylemek mümkün hale geldi sayılır.

Huawei P9 Gerçek Kullanım Pil Testi