Geri Dön
Dizilerin 1 ay tatile girmesi iyi mi, kötü mü?

Dizilerin 1 ay tatile girmesi iyi mi, kötü mü?

Her saniyesi dizi gibi geçen ülkemiz, bir ay diziler yokken ne yapacak bilinmez. Ama krizi fırsata dönüştürmek mümkün!

Yağız Güzel
Yağız Güzel

Sosyal medyada yayılan yeni bir söylenti var. Hoş, artık söylenti olmaktan çıktı. Kanalların yetkili isimlerinin söylemlerinden anlaşılıyor ki, gerçek olacak: 1 ay ve belki de daha uzun süre, TRT dışında özel kanallarda dizi yayınlanmayacak.

Çukur, Sen Anlat Karadeniz, Avlu, Kadın ve daha birçok sevilen yapım 1 ay gibi büyük bir süre kanallarda olmayacak. Belki geçen sene veya daha önce böyle bir şey olsa çok sorun etmezdik. Ama bu sene kabul edilebilir değil! Vallahi olmaz! Tiryakisi olun olmayın; bu sene mutlaka bir yapımı kıyısından köşesinden yakalamış, takip edecek bir şey bulmuşsunuzdur. Düşünün en başarısızları bile internet dizilerine attı kendini. Türkiye'de diziler, 'Ufak Tefek Cinayetler', 'Dip', 'Şahsiyet' gibi yapımlarla kaliteyi arttırırken bu verilen ara hiç hoş olmayacak.

Haberin Devamı

Neyse ki bu arayı da boş geçecek değiliz! Hemen o yarım kalan yabancı diziyi bitiriyoruz, 'izlenmesi gereken filmler' listesini kitaplığın üst rafından indirip birkaç maddenin üstünü çiziyoruz. Ya da bu soğuk havalarda yapılabilecek en güzel şeyi yapıp sinemaya gidiyoruz! Hiç olmadı; açın o güzel akşamlarda Sezen Aksu'nun yeni albümü 'Demo'yu, besleyin içinizi.

Bir de son tavsiye: 'Şampiyon' filmine gitmediyseniz, vizyondayken kaçırmayın derim. Bu zorlu süreçte kendinize, dizikolik dostlarınıza, dizilerde yaşayan akrabalarınıza iyi bakın.

Sizce dizilerin 1 ay tatile girmesi, 'yapılacak başka şeyler de varmış'ı insanlara göstereceği için iyi mi, yoksa bu 'masum' bağımlılığa sahip insanlara zor anlar yaşayacağı için kötü mü?

Benzer İçerikler