Cadde ‘Dizimizde entrikalar yok’

‘Dizimizde entrikalar yok’

23.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Kerem Kupacı, ‘Kalk Gidelim’ dizisinin başarısını, “Halkın içinden seçilmiş karakterlerle dolu, bir komedi projesi... Entrikalar ve gergin bekleyişler yok” sözleriyle açıkladı.

‘Dizimizde entrikalar yok’

TRT 1’de ekrana gelen, ‘Kalk Gidelim’de Kerem Kupacı, Halil karakterine hayat veriyor. Motosiklet tutkunu oyuncu, “Binmek en büyük tutkum. Kullanırken hiçbir şey düşünmeden, rüzgarın tadını alıyorum. Ayrıca herkese bu ekonomik aracı tavsiye ederim, dikkatli olmak kaydıyla” dedi. Kupacı’yla projesini, çekimlerin yapıldığı Muğla’yı ve sektörü konuştuk.

Haberin Devamı

- ‘Kalk Gidelim’ dizisinden biraz bahseder misiniz?

İnsanların yaşam mücadelesi nedeniyle unuttuğu; yardımlaşma, ailevi ilişkiler, iyilik, insan ve doğa sevgisi, nesiller arası bağlar, manevi değerlerin yok olmaması gibi konuları işliyor. Tüm bunları komik ve eğlenceli bir dille anlatıyor. Çoğumuzun içinde kendinden bir şey bulacağı, çocuklarımıza unutulan değerleri tekrar hatırlatacak, maneviyat ve iyi insan olma erdemi konusunda dersler verecek bir yapım. Zaman zaman hüzünlendirip, çoğu zaman da kahkahalarla gülüyoruz.

- Halil Kalkar karakteri size neler kazandırdı? Benzeyen yanlarınız var mı?

İyi niyetli, saf bir adam. Aynı zaman da sürprizlerle dolu. Büyüklerine saygıda kusur etmediği için çoğunlukla yanlış anlaşılıyor. Bunu önlemek için bulduğu çözüm yolları da onu komik durumlara düşürüyor. Kendi halinde olması, saydığı ve sevdiği insanlar için her şeyi göze alması benzer yanlarımız olabilir.

Haberin Devamı

- Çekimlerin Muğla’da olması sizi etkiledi mi? Alıştınız mı bölgeye?

Harika bir şehir. Çekimlere başladığımızda yaz sezonun son günleri olması nedeniyle de gayet sakindi. Büyük şehrin gürültüsünden uzak, denizin mavisi ve doğanın yeşiliyle, kendinizle baş başa kalabiliyorsunuz. Set saatlerinden fırsat buldukça, Muğla’nın keyfini çıkarıyoruz ekip olarak.

- Birçok dizinin yayından kalktığı bu dönemde, sizin yapımın başarısının sebebi nedir?

Halkın içinden seçilmiş karakterlerle dolu bir komedi dizisi... Entrikalar ve gergin bekleyişler yok. Sıcak, samimi, aile kavramının huzurunu anlatan, hem büyük hem de küçüklerin bir arada eğlenerek izleyebildiği bir iş olduğundan, başarı getirdi.

- Set ortamı nasıl? Çekimlerde neler yapıyorsunuz?

Ekibimiz profesyonel, hem disiplinli çalışarak hem de eğlenerek çekimlere devam ediyoruz. Oyuncu arkadaşlarımızla geçmişten bugüne devam eden dostluklarımız var. Yabancılık çekmeden, keyifli ve huzurla çalışıyoruz. Evlerimizden uzakta uzun zaman beraber geçirdiğimiz için aile gibi olduk.

- Hayatta olmazsa olmazınız nedir?

Kendimle baş başa kalacağım beyaz alanlarım, olmazsa olmazımdır.

Haberin Devamı

- Kendinizde sevmediğiniz ve barışık olmadığınız bir huyunuz var mı?

Barışık olmadığım değil de arada memnun kalmadığım bir huyum var. Sakin bir yapıya sahip olmama rağmen, zaman zaman çabuk parlayabiliyorum ancak saman alevi gibi geçip gidiyor.

‘Motosiklet en büyük tutkum’

- Kendinize vakit ayırdığınızda neler yapıyorsunuz?

Motosiklete binmek en büyük tutkum. Kullanırken hiçbir şey düşünmeden rüzgarın tadını alıyorum. Ayrıca herkese bu ekonomik aracı tavsiye ederim, dikkatli olmak kaydıyla...

- Kendinizi iş anlamında mutlu hissediyor musunuz?

İşimi yapabileyim, huzurum olsun. Bana yeter.

- Başarılı olmanın en temel kuralı nedir sizce?

Disiplinli olmak ve işini severek yapmak... Dışarıdan göründüğü gibi değil oyunculuk. Rol gereği kimi zaman karda kışta dış mekan çekimlerinde saatlerce çalışmak zorunda kalabiliyoruz veya yazın güneşin altında... Ve ayrıca doğru bir menajerle çalışmak, başarı için gerekli bir unsur.

‘Dizimizde entrikalar yok’