Ege Doğa ve teknoloji bir arada:

Doğa ve teknoloji bir arada:

18.04.2017 - 05:13 | Son Güncellenme:

Doğa ile iç içe yaşam ihtiyaçlarını ileri teknoloji ve mimari tarzla tanıştıran Tepe Homes Oregon KLC ve Kılıç Holding güvencesi ile herkese sıradışı yaşam olanakları sunuyor

Doğa ve teknoloji bir arada:

Mimari tarzının yanında, en ileri teknolojiyi doğa ile iç içe yaşamda sunan Tepe Homes, Oregon KLC ve Kılıç Holding’in güvencisiyle yükseliyor. İki katlı toplam 36 konut ve 4 işyeri ile tüm ihtiyaçlara cevap verecek olan Tepe Homes, klima tesisatı ve güneş enerjisi altyapısı ile doğa dostu ev hizmeti inşa ediyor. Bodrum şehir merkezine 25 kilometre, havaalanına 8 kilometre mesafede doğa ile iç içe yaşam olanakları sunan Tepe Homes, sahip olduğu özgün tasarımı ile yaşama yeni şekil vermeye hazırlanırken evler Mayıs ayında sahiplerine teslim edilecek.

6 bin metrekare yeşil alan

Her detayı titizlikle hazırlanan Tepe Homes, Kılıç Holding güvencesi ile eşsiz doğa havasında ev arayan herkesi uygun ev sahibi yapmayı hedefliyor. Modern mutfak ve kaliteli işçilik malzemeleri ile hem yerli hem de yabancı herkesi ev sahibi yapmayı hedefleyen Tepe Homes, 150 metrekarelik yüzme havuzu ve yaklaşık 6 bin metrekare yeşil alanı ile bölgede yükselmeye devam ediyor. En ileri teknolojinin estetik ile mükemmel uyumunu yansıtan Tepe Homes, kullanılan her malzemesinde ünlü markaların imzasını taşıyor.

Haberin Devamı

195 bin TL tanıtım fiyatı

2+1 şeklinde tasarlanan Tepe Homes, 195 bin TL’den başlayan tanıtım fiyatlarıyla uygun fiyata ev sahibi olmak isteyen herkesi Bodrum’a bekliyor. Kalabalık şehir hayatından sıkılan herkesi eşsiz doğa manzarasına davet eden Tepe Homes, yeşil ve mavinin birleştiği noktada tüm ihtiyaçlarınıza cevap veren yaşam alanlarını tesis ediyor.